Catalyst Network
Catalyst UAE Biz Group

biz GROUP - Teambuilding

Region: Mellemøsten, herunder Dubai, Abu Dhabi, resten af UAE, Qatar, Egypten, Saudi-Arabien, Oman og Kuwait

Nøgle personer: Hazel Jackson, Matt Jenison

teambuilding.bizgroup.ae

biz GROUP - Team building er Mellemøstens førende teambuilding virksomhed, der tilbyder vidtrækkende løsninger, der passer enhver team behov. Vi har etableret kontorer i UAE (Dubai), Abu Dhabi, Qatar og Egypten. En del af den prisbelønnede Dubai-baserede præstation rådgivningende biz-gruppe, har vi været med til at hjælpe virksomheder med at forbedre, hvordan deres team arbejder sammen siden 2004.

Vores engagerede team betjener over 450 arrangementer hvert år, påvirker et gennemsnit på 30.000 mennesker årligt. Vores års ekspertise inden for vores felt, prisbelønnede virksomhedskultur, bred vifte af teambuilding aktiviteter og "tror alt er muligt 'holdning kombineres for at give os en unik evne til positiv indflydelse mulighederne i alle team. Vores brand løfte til vores kunder garanterer, at vi  Effekt præstationer  med  fejlfri gennemførelse  og Innovative løsninger .

Vi lever vores værdier hver dag, som vi mener giver os en kultur af succes, at vi bringer til alle de virksomheder, vi arbejder med.Disse er: 

  • Kombination af styrke
  • Virkelig bekymrer sig om at levere resultater
  • biz-energy
  • Tro alt er muligt
  • Støtte menneskers personlig vækst

Vores teambuilding events er nøje udvalgt og udviklet til at passe til den multikulturelle karakter af Mellemøsten og alle kan skræddersys til din konference eller møde mål. Som virksomheder stræber efter at maksimere værdien hver kollega bidrager biz-events arbejder tæt sammen for at hjælpe dig med at opbygge dit team spirit, forbedre den interne kommunikation, styrke forretningsmæssige mål og energize dit team til at opnå større resultater.

Den største og bedste i Mellemøsten, med en uovertruffen evne til at bringe vidtrækkende løsninger skræddersyet til dine særlige behov, Biz Group Teambuilding er teambuilding udbyder af valg for hundredvis af virksomheder i regionen. For at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dine teams, besøg Biz GROUP - teambuilding hjemmeside.