Forandring og Disruption

En planlagt og positiv tilgang til potentielle risici gør det muligt for teams at tackle de risici.

rhythm programs

Risikostyring er prognose og vurdering af risici og identificering af procedurer for at forhindre eller begrænse dens omfang. Risikoen mindskes ved at have veldefinerede procedurer og politikker, der omfatter tilknyttede roller og ansvar. Det kræver også tilstrækkelige ressourcer og løbende uddannelse at levere en plan for risikostyring.

På projektniveau viser erfaringerne, at når alle medarbejdere er involveret i identifikation og vurdering af potentielle risici, bliver enkeltpersoner mere opmærksomme, implementerer og styrer dem, når de opstår. Dette har den ekstra fordel at reducere frygt for risiko, en situation, der kan svække innovation og kreativ tænkning.

Lederskabstræning opfordrer ledere til at udvikle strategier for at skabe et afbalanceret miljø for risikovillighed og for at fremme innovation og kreativitet i deres team. Som følge heraf kan ledere vælge at bruge eksperimentelle teambuilding spil, der simulerer en situation, hvor risikopotentiale eksisterer for at skabe en øget bevidsthed og nyskabende tilgang til risikostyring for deres team. I et ikke-konfronterende og stressfrit læringsmiljø kan enkeltpersoner øge deres evner til at identificere og anvende klar kommunikation og strategier til at klare det. De bliver vant til og fortrolig med potentiale for risiko og lære at omfavne det og ikke løbe væk fra det. Disse lærte færdigheder kan diskuteres og anvendes i virkelige situationer.

Tag et kig på vores udvalg af teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?

Kontakt os

Related Articles