MTU big picture canada

Med fokus på kommunikation og virksomhedsværdier

Udgivet den 19. feb. 2018

MTUs canadisk operation maintains og service engines for alle sektorer af luftfartsindustrien; beskæftiger medarbejder fra 46 forskellige lande, inden for forskellige roller, herunder teknik, administration, logistik og sikkerhedspersonale.

Med fokus på deres årlige konference i 2017, var at lancere deres nye kerneværdier; Respekt, åbenhed og forbedring (ROI). Målet er at forbedre kommunikationen, for at styrke holdet og for at skabe et tilhørsforhold. Eventology blev bedt om at udtænke en løsning til at levere disse i et kreativt teammiljø.

Big Picture var det perfekte match. Ved at bruge kunsten som et fælles sprog, der hjælper med at forbedre kommunikationen på holdet, samtidig med at respekt og åbenhed fremmes gennem udveksling af information, ressourcer og ideer. Der kræves flittig kommunikation for hvert hold for at færdiggøre to lærreder, der kommer sammen for at danne et enormt multi-lærred mesterværk, der afspejler virksomhedens mål, værdier, vision, branding og kultur. Håndhævelse af holdets personligt ansvar i det færdige produkt.

Med kun seks uger mellem den første samtale og konferencen, producerede og leverede Eventology et mesterværk, for at afspejle MTU'er kerneværdier og forsyne kunstnerne med et studie til deres opstart. Klædt i baretter og kitler, i et rum dækket af plastfolie, hjalp Eventology teamet på 400 mennesker med at producere et 12 x 16 fods mesterværk, indeholdende 120 individuelle lærreder, på bare to timer.

MTU havde oprindeligt til hensigt at opdele mesterværket i fem sektioner, som skulle udstilles i hver af deres faciliteter. Ved afslutningen, blev det anset for stort til at opdele det. Mesterværket hænger nu i deres største bygning som en påmindelse om deres teams præstation og kerneværdier. Det fortsætter med at skabe daglig samtale mellem afdelingerne.

 

Alle Awards