Corporate Responsibility Header Image
Vores team building produkter er designet til at hjælpe virksomheder, der omfavne ansvar for deres virksomhed, tilskynder en positiv indvirkning på miljøet og fremmer de sociale goder.

Catalyst Global bringer virkelig indflydelse på teambuilding. Hos Catalyst, tager vi indflydelse, og ikke kun blot ord og ud over hvad man kunne forvente.

Buy1GIVE1 (eller B1G1)

Catalyst Globals Lifetime partnerskab med Global Giving Initiativ, Buy1GIVE1 (eller B1G1) tillader os at gøre en reel forskel for mennesker, vi aldrig kommer til at møde. B1G1 er en sociale virksomhed og non-profit organisation med en mission om at skabe en verden, der er fuld af at give. 

Hver gang overalt i verden er nogen der deltager i Catalyst Global program med en af sine netværkspartnere, giver Catalyst Global til en af B1G1 s specielt udvalgt række af høj effekt projekter.  Men det stopper ikke der, netværkspartnere der er medlemmer af B1G1 giver også hver gang de kører et program!

Vi anbefaler at du tjekker B1G1.I modsætning til det konventionelle, hvorpå man kan give modeller, hjælper B1G1 små og mellemstore virksomheder med at opnå mere sociale konsekvenser ved at indlejre give aktiviteter i deres daglige virksomhedsdrift som skabe unikke give historier. Hver virksomhedstransaktion (og som et resultat, din daglige aktivitet) kan påvirke liv fra så lidt som blot 1 cent.

For os på Catalyst, fuldender det en stor "god cirkel": fantastisk spil design, med stor indvirkning på alle deltagere og deres virksomheder, at lave store ting sammen med dig.

Miljømæssig påvirkning

Vi er altid bevidste om de potentielle virkninger af vores produkter, aktiviteter og tjenester på miljø og samfund. Vores produkter er designet ved alvorligt at overveje de potentielle sociale og miljømæssige konsekvenser, såsom transport, energiforbrug og affald. Ved levering af events, bestræbe vi os på at minimere miljøpåvirkningen og arbejder hen imod de sociale goder. For at finde ud af mere, læs vores politik.

CSR Team Building ideer

For bæredygtige ansvarlige virksomheder, her er nogle forslag til, hvordan vores teambuilding produkter kan designes til at arbejde med din foretrukne velgørenhed, sociale eller miljømæssige projekter og/eller NGO, så kan du engagere dig aktivt i handlinger, der fremmer de sociale goder og andre der fremmer en positiv indvirkning på miljøet. 

For yderligere assistance i at designe det rigtige program med CSR i tankerne, skal du kontakte os.

Building A Dream Corporate Social Responsibility Program

Building A Dream

En kraftfuld og utrolig tilfredsstillende teambuilding begivenhed, der fuldt ud engagerer hver deltager i et team udfordring at samle helt nye cykler korrekt.

Go Team Go Give CRS Team Building Event

Go Team - Go Give

Kombinere skattejagt sjove Go Team og glæden ved at give gennem B1G1, Go Give er den ultimative CSR begivenhed.

Hole In One Indoor Team Building Game

Hole in One

Bring dine teams i under par en minigolf turnering med et fællesskab fokus.

Horses for Causes Outdoor Fun Games

Horses for Causes

Livlig løb nat kulminerede i en gyngehest løb af med en CSR twist.

Rags To Riches Charitable Team Building Activity

Rags To Riches

Velgørende teambuilding aktivitet, der sammensmelter CSR med menneskelig interaktion at skabe tilfredsstillende oplevelse

Toy Factory team building fun activity

Toy Factory

Skab en proces, opbygge et team og hjælpe et barn i nød. Toy Factory er et nyt virksomhedens sociale ansvar koncept med fokus på effektivitet og kreativitet

Tree-Mend-Us Team Building Corporate Social Activity

Tree-Mend-Us

Træplantning mission med positive sociale og miljømæssige resultater

barkitecture CSR program

Barkitecture

Hundehuset dit team producere kan blive en giveaway incitament for hunden adoptionsbureauer eller kan auktioneres med provenuet går til dyret husly.

Battle of the Big Top Group Activities Team Building

Battle of the Big Top

Battle Of The Big Top er blevet brugt til at skabe en særlig lejlighed for dårligt stillede unge. Efter perfektionere dine act børn inviteres ind i "Big Top" og serveret med popcorn og andre lækkerier. De bliver så underholdt i en helt unik måde at se dit eget cirkus show. Alle er en vinder, da dit folk nyder den delte holdet erfaring og se glæde i ansigterne på de børn, for hvem dette vil være en uforglemmelig dag.

Beatswork corporate teambuilding activity

BeatsWork

Har du oplevet Beatswork og er du blevet blæst væk af en følelse af enhed, i denne event? Hvad med at dele denne positive oplevelse med et bredere community? Spørg de interne frivillige om at organisere og fremme denne event med værdige grupper i lokalområdet – oprette et sponsoreret Samba Band, og spil på børneafdeling på det lokale hospital eller plejehjem.  Dine måde at give de fantastiske resultater af den smitsomme teambuilding aktivitet, er kun begrænset af fantasien!

Outdoor corporate team building activity

Breakthrough

I betragtning af at Gennembrud er en stor platform for at lære, hvordan om at overveje en "hændelse i naturalier"? Donér en fuld gennembrud begivenhed til en skole, ungdom gruppe eller nogen velgørende fond, der vil drage fordel af den pædagogiske relevans af denne udfordring. For at spille vores del vil vi give dette på en stærkt nedsat pris.

Uniting Teams with Bridging the Divide

Bridging The Divide

Bridging the Divide kan skræddersys, så hver bro del præsenteres af holdet som begrundelsen for den side meddelelser vedrørende bæredygtig udvikling.

Creative Juices Team Building Challenges Fun

Creative Juices

Creative Juices sætter et scenario med en virksomhed samarbejder internationalt. Den første del af udfordringen præsenterer komplekse fordeling problemer, der skal løses. Dette er et afgørende element i spillet, og en, der kan skræddersys til at demonstrere, hvordan teams succes kan arbejde sammen om at reducere deres carbon footprint.

Dragon Squad Creative Corporate Fun

Dragon Squad

Du kan vælge at tage din skabelse ud på gaderne, i offentligheden busking at rejse penge foryour virksomhedens valgt velgørenhed. Alternativt, bringe glæde til publikum ved at udføre på din lokale børnehospital menighed eller alderdomshjem.

Flat Out F1 Corporate Outdoor Team Building Fun

Flat Out: Formula One

Der er så mange måder, hvorpå du kan bruge Flat Out Formula 1 til at fremme din favorit chairty. Her er et par eksempler: For nylig Catalyst Team Building Australien, lettet en Fat Out F1 med en CR twist. Forud for begivenheden, valgte alle hold en velgørende organisation. Under aktivitet, teams mærkevarer deres biler med dekorationer betegner deres velgørenhed. Hold derefter kørte for præmiepenge til deres valgte velgørenhed. Alle hold betegnet til deres velgørenhed, om de kom 1. eller sidste! Ved afslutningen af ​​programmet overraskede klienten os ved at fordoble donationer! Imponerende! Medarbejdere fra US ørken gigant, Sara Lee, deltog i en CSR fokuseret Flat Out F1. De inviterede børn fra en nærliggende institution til at deltage i aktiviteten ved at hjælpe opbygge og dekorere biler. Under den store finale race, blev et barn inviteret til at sidde med chaufføren og race ned sporet! Det er overflødigt at sige børnene havde en fantastisk tid, og Sara Lee elskede det så meget, at de har købt det første sted bilen tager det tilbage til at vise på deres hovedkvarter og doneret penge til børnenes velgørenhed. Børnene underskrev karosseriet med korte "tak" noter og alle deltagernes navne. Vinde! Vinde! for alle. En anden Catalyst Globalt netværk partner doneret Flat Out F1 til en skole. Børnene fik de uddannelsesmæssige fordele ved denne dynamiske udfordring samtidig rejse penge til deres skole. Forud for begivenheden hvert hold fik til opgave at finde en corporate sponsor for deres F1 racerbil. Tegn bygning stuff til go-getters i deres formative år!

Flat Out On The Buses Team Building Fun Challenges

Flat Out: On the Buses

"på busser" er velegnet til at hæve penge til skoler og andre velgørende organisationer. Holdene kan placere indsatser på race eller, tage det til det næste niveau og forud for arrangementet søge "sponsorering" for reklamer på deres bus med pengene går til din valgte velgørenhed.

fun team building activity finale

Flat Out: Pyramids

Et eksempel på brug Flat Out Pyramid for Corporate Social VARETAGER er forud for begivenheden teams kan søge "sponsorering" til dekoration af pyramiden fra kunder eller associerede virksomheder med penge at gå til din foretrukne velgørenhed. Beløn sponsorerne ved at give dem segment af pyramiden, som blev dekoreret med deres branding eller, ved at sende dem et billede af slutresultatet.

Flat Out Sleigh Ride Team Building Christmas Fun

Flat Out: Sleigh Ride

Overveje at give legetøj, der kan vikles som en del af programmet. Efter at være blevet brugt i kane løb, kan de dontated til børns velgørenhed.

Funk The Junk Team Bonding Activities

Funk the Junk

Funk uønsket bevidst positioneret til at bringe re-cykling og opfindsomhed til vores dagsordener Dens den ægte vare, er alt genanvendes. Dette produkt virkelig fremmer "grønne" værdier og vil forbløffe alle, der har en go.

Haute Couture Creative Team Building Challenges

Haute Couture

Angiv en bæredygtig tone og skræddersy Haute Couture så samlingerne kun bruge genanvendt eller genanvendeligt materiale. Winning Team? Ja, men ikke drukne dem i boblende og firmagaver, hvordan om at donere til deres valgte velgørenhed på deres vegne. Modebranchen er ikke uden kritikere, så hvorfor ikke bidrage til en organisation, der hjælper med befriende børn i tredje verdens lande fra udnyttelse og børnearbejde?

How The West Was Won Leadership Team Building GAmes

How The West Was Won

Vi vandt vesten er beslægtet med en historisk 'Second Life'. Den indviklede spil matrix oprettes der en fælles miljø, hvor deltagerne er ansvarlige for deres egne handlinger. Katalysator kan skræddersy indholdet til at øge bevidstheden om bæredygtig og etisk forretningspraksis. Kunderne har brugt til dette som platform til at udforske deres egne principper, den værdi, de skaber for samfundet, miljøpåvirkninger, brug af ressourcer og deres indflydelse på medarbejdernes liv.

Making the News Team Building Reporter Fun Game

Making The News

Denne øvelse beder ofte folk til at projicere nyheder ind i fremtiden. Den præsenterer et nyttigt middel til at udforske dele af din egen CSR erklæring:. Forudsige "morgendagens nyheder 'giver en fantastisk sparringspartner for deltagerne til at udforske deres indvirkning på miljøet, og hvilke foranstaltninger der kan træffes for at opretholde en engageret CSR-politik

Orchestrate Music Corporate Activities

Orchestrate!

Orchestrate is a totally unforgettable extravaganza where participants feel truly uplifted. Why not share some of that feeling? Invite others to join you and sponsor their place in the Orchestra. Are you affiliated to an external organisation with individuals who would really appreciate this opportunity? Prior to the event you may wish to set up competitions with local schools where pupils can earn their seat. Consider donating a number of classical instruments after the event.

Peak Performance Interactive Team Building Leadership Game

Peak Performance

Sørg for varig effekt af Peak Performance mere end bare om de personer, der spiller spillet. Konverter den kollektive score på alle hold til at give stød! Vælg projekter fra Catalyst Global netværkets valgt velgørenhed organisation, B1G1 eller give til en velgørende organisation efter eget valg

River Runner Indoor Fun Game

River Runner

River Runner simulerer en kommerciel virksomhed, der opererer i en miljøvenlig miljø. Dybden af spillets struktur tillader spillet at være specielt skræddersyet til at udforske etiske spørgsmål såsom samfundstjeneste forbindelsesofficer, bevaring, ansvarlig praksis, ressourceforvaltning og socio-ecomonic turismens indvirkning på et skrøbeligt økonomi.

StreetBeat

Streetbeat formidler et meget stærkt budskab om bæredygtighed; den useof tilbage til basics trash stil instrumentering er god demonstration af, hvordan magtfulde resultater kan opnås med begrænsede ressourcer. Dette koncept kan drives et skridt videre med deltagere bringe / finde genbrugsmaterialer til at bygge deres egne instrumenter!

Team Torque Fun Corporate Events

Team Torque

Team Torque er velegnet til CR initiaties. Det har været brugt til at rejse penge til skoler, hospitaler og katastrofehjælp. Forud for begivenheden, kan holdene søge sponsorater til deres biler med provenuet går til den ønskede velgørenhed. I andre tilfælde, hold satse på de vindende biler, med vinderne donere deres gevinster.

The Big Picture Team Building Corporate Events

The Big Picture

Big Picture er en særdeles populær male teambuidling aktivitet. Udover det overraskende flotte maleri kan aktiviteten bruges som en CSR aktivitet på forskellig vis.  Man kan evt. donere billedet til en børneafdeling på et lokalt hospital eller lign.

You Bet You Can Team Building Performance Activities

You Bet You Can

Tilføj en "bolt på ekstra for at denne aktivitet", hvor de akkumulerede af hold punkter er matchet med kontante donationer fra din virksomhed. Det er sådan her det virker: Holdene belønnes med stjerne ikoner forhold til deres resultater i hver udfordring. Alle hold i alt deres stjerner ved afslutningen af konkurrencen; et vinderhold er anerkendt og klappede. En talsmand for selskabet meddeler, at alle stjerner optjent i konkurrencen vil blive matchet på et kontant forhold, f.eks 1 stjerne = $ 1 Flere plexiglas 'postkasser' er forudsat, der repræsenterer 2 eller 3 velgørende din virksomhed har valgt at støtte. Holdene opdele deres stjerner ligeligt mellem personer i deres team. Alle deltagere opfordres til at sende deres stjerner i henhold til de velgørende organisationer, de personligt ønsker at støtte.