Training Header Image

Skønheden i den måde Catalyst programmerne er udformet, er at læringsresultater i høj grad taler for sig selv. Men der er tidspunkter, hvor det er hensigtsmæssigt at tage feedback processen et skridt videre.

Teamkurser eller Teamevents ?

Vores Teamevents styrker relationerne i teamet og giver fornyet energi og motivation via en fælles succesoplevelse. Vores teamevents er gennemtestede og vi kan godt garantere at alle  deltagerne uanset alder og fysik vil opleve styrkede indbyrdes relationer og masser motivation og teamspirit.

Vores Teamkurser har fokus på at optimere og udvikle jeres team igennem et forløb med læring, træning og analyser.  

Kompetencer X Mindset = Resultater

Vi arbejder med virksomhedens mindset, der har en afgørende betydning for hvor stor del af organisationens kompetencer der reelt bliver brugt. Vi kender vores rolle i jeres værdikæde og kender god teambuilding store potentiale samt  naturlige begrænsning.

Vi laver kurser med nedenstående overordnede indsatsområder der tilpasses sammen med vores process konsulent:

Arbejdsglæde, Teamroller, High Performance Teams, Værdi implementering, Kreativitet & innovation, Forandring, Vinder kultur. Kommunikation. Ledelse, Service, Målsætninger & Salg.

Hvorfor Catalyst Teambuilding?

Catalyst teambuilding programmer sætter fokus på de holdninger der driver vores adfærd. For at kunne skabe en relevant erkendelse bruger vi aktiviteter og leg til at få et fælles sprog. Vi skaber reele samarbejdsituationer hvor deltagerne er lige og derefter kobler de relevante pointer  sammen med arbejdsrelaterede situationer. 

Teambuilding…et farligt begreb?

Teambuilding events bliver ofte betragtet med skepsis og nogle kan opfatte det som spild af tid. Vi anerkender denne skepsis og usikkerhed og designer vores aktiviteter med hendblik på at få alle involveret og engageret.  Vi mener der er en klar sammenhæng imellem virksomhedens kultur og evnen til at skabe resultater.

Med mere end 20 års erfaring i markedet har vi en særdeles stor erfaring i hvad der “tænder“ folk og skaber en motiveret og performance orienteret kultur.   

Vores holdning til læring

  • Læring er en proces; ikke et resultat.
  • Læring er en sammenhængende proces – baseret på erfaring
  • Læring opstår i feltet mellem forventning og erfaring.  
  • Læring involverer udveksling mellem person og omgivelser
  • Læring er en proces, der udvikler erkendelse
  • Læring er en helhedspræget tilgang til verden – og omfatter derfor både tænkning, følelse, perception og handling

Catalyst Teambuilding samarbejder med en række innovative instruktører, event arrangører, konsulenter og underleverandører. Vi er altid på udkig efter potentielle samarbejdspartnere der er excellente indenfor deres område. Vores vigtigste samarbejdspartnere er naturligvis kunderne, som vi hele tiden hører om ønsker behov og markedstrends.

Vi tager læring så seriøst at vi gør det sjovt.