Fever Pitch Fun Icebreaker Activity

Fever Pitch Oprette et fodbold lydspor

Oversigt

  • 10 Minutter - 30 Minutter
  • Indendørs
  • Konkurrence- og samarbejdsbaseret
  • Minimum: 30
  • Maksimum: Ubegrænset

Se billeder

Oplev passion international fodbold og bringe følelser af et stort spil i din konference
Fever Pitch Logo

Aktivitetsoversigt

Fever Pitch er en sjov & fleksibel energiser hvor deltagerne udfordres til at skabe deres egen lydspor til at ledsage en montage på skærmen af ​​store kamp handling

Gruppen er dannet i to hold:. Reds og blues. Anført af en engagerende "coach" de er styret gennem en række fodbold videoklip, hver med sin egen defineret lyd. Dele af publikum er ansvarlige for at gengive disse på efterspørgslen og, vigtigst af alt, i harmoni med deres team.

Både vokal og fysiske handlinger bruges til at skabe lyde, herunder kick off fløjte, thwack af bold mod boot, "Ooh" af en forpasset skud, slag af bolden på brystet, bump af bolden mod post og, selvfølgelig, den forrykte Sydamerikansk "Måååååål" som bolden rammer bagsiden af ​​nettet!

udfordringen bygger som hvert hold tildeles en stadig bredere vifte lyder til at ledsage kampen handling, herunder lidenskabelige chants fra terrasserne. Hvert scenario indøvet styret af landstræner.

Den række af klip når Fever Pitch som kampen kulminerer i en straffesparkskonkurrence. Det vindende hold fejrer med en mexicansk bølge på tværs af lokalet.

Hurtig, fysisk og meget underholdende, er Fever Pitch designet til at engagere, energi og opløfte dit publikum samtidig lægge et smil på deres ansigter.

Læringsresultater og udbytte

Fast, physical and highly entertaining, Fever Pitch is designed to engage participants and put a smile on their faces. Fever Pitch stimulates creativity and spontaneity. Full participation is encouraged in this wonderfully uplifting and memorable shared experience that will be talked about for a long time to come.

Se billeder

Oversigt

Forretningsfordele

  • Konference enegizer
  • Engagement & Motivation
  • Teamdannelse

Send forespørgsel

Felter med * er påkrævet.