Outdoor corporate team building activity

Breakthrough Udfordringer af en række problemløsninger

Oversigt

  • 1 time - 4 timer
  • Indendørs og udendørs
  • Konkurrence- og samarbejdsbaseret
  • Minimum: 10
  • Maksimum: Ubegrænset

Se billeder

Se videoer

En aktiv udforskning af teamdynamik hjælp problemløsning udfordringer, hvor vigtige "gennembrud" i hold tænkning fører til succes.
Breakthrough Logo

Aktivitetsoversigt

Teams er præsenteret med en serie af 'problemløsning' udfordringer, hver omhyggeligt designet til at udforske kommunikation og fremhæve aspekter af hold, der arbejder, at alt for ofte gå ubemærket hen!

Efter en indledende isbryder, gruppen er dannet i teams klar til at følge en stram tidsplan. Efter at forstå de ønskede resultater af hver udfordring, deltagerne hurtigt vurdere ressourcer ved hånden, sætte realistiske mål og nå til enighed om, hvordan disse vil blive opnået.

De tildelte tidsintervaller er 'bare nok' til at fuldføre hvert udfordring, så hold er skubbet, men forblive motiveret af deres succeser. Teams opfordres til at gennemgå deres præstationer og tage læring er frem til den næste udfordring.

Efter at have afsluttet deres rejse, gruppen genforenet for den endelige udfordring. Dette kan være konkurrencedygtige eller samarbejde, så alle er en vinder.

Gennembrud er professionelt præsenteret i en menu format, der kan skræddersys til mødested, delegeret nummer og specifikke forretningsmæssige problemstillinger.

Læringsresultater og udbytte

Gennembrud kan være en platform for hold profilanalyser såsom Belbin eller Myers-Briggs, og en grundig gennemgang kan trække ud mange andre centrale læring er, men vi oplever ofte, at de aktivitet resultater taler for sig selv.

I en forholdsvis kort tid teams lærer om det grundlæggende i team, der arbejder, mens enkeltpersoner værdsætte, hvordan deres interpersonelle stilarter kan påvirke deres hold succes.

Ideer til CSR aktiviteter CSR Logo - Virksomheden samfundsansvar

I betragtning af at Gennembrud er en stor platform for at lære, hvordan om at overveje en "hændelse i naturalier"? Donér en fuld gennembrud begivenhed til en skole, ungdom gruppe eller nogen velgørende fond, der vil drage fordel af den pædagogiske relevans af denne udfordring. For at spille vores del vil vi give dette på en stærkt nedsat pris.

Se billeder

Se video

Oversigt

Forretningsfordele

  • Engagement & Motivation
  • Ledelse i praksis
  • Projekledelse
  • Team dynamik
  • Teamdannelse

Send forespørgsel

Felter med * er påkrævet.