Orangeworks Header Image

Vigtige detaljer

Region
Irland
Vigtige kontakter
David Bassett, Oran Masterson, Will Powderly
Hjemmeside
www.orangeworks.ie
Catalyst hjemmeside
www.catalystteambuilding.ie

teambuilding.ie er Irlands førende teambuilding virksomhed, der leverer Catalyst team building aktiviteter, business spil og konference energisers i hele Irland.

Teambuilding.ie brand er ejet af Xtreme.ie, Ireland's største udendørs eventyr og teambuilding firma. Teambuilding.ie side af forretningen for at levere Catalyst Team Building programmer og alene koncentrere sig om at hjælpe ledelsesteams forbedre deres forretningsmæssige resultater gennem deres folk.


Populær teambuilding.ie aktiviteter omfatter programmer til teamwork (arbejder som et team mod et fælles mål, for eksempel), konferenceaktiviteter (teamspil før og efter en konference), energisers & ice breakers, teamledelse programmer, hold øvelser, teamudvikling, hjælpe dine medarbejdere med at forstå de fordele at arbejde som et team, og selvfølgelig et stort udvalg af sjove og spændende teamspil.


Teamet hos teambuilding.ie forstå, hvad det tager at få det bedste fra personalet og motivere dine medarbejdere. Levere Catalyst Teambuilding portefølje udelukkende i Irland, teambuilding.ie har et stort udvalg af team og gruppe programmer til at hjælpe dig med at gøre netop det.