Vigtige detaljer

Region
Japan
Vigtige kontakter
Etoh Katsuaki & Noudo Tetsuya
Hjemmeside
www.workhappiness.co.jp
Catalyst hjemmeside
catalystteambuilding.jp

Work Happiness Japan er specialister i virksomhedernes teambuilding, organisatorisk reform, rådgivning, ledelse i lederuddannelse, nye medarbejder uddannelsesseminarer og teambuilding til konferencer og arrangementer.

Work Happiness er de førende specialister inden for corporate team bygning i Japan de leverer de verdenskendte Catalyst Global teambuilding produkter til samme internationale standarder. Fra ice-breakers og energisers til din næste konference til interaktive virksomhedsspil, der fremhæver strategisk tænkning, samarbejde, planlægning og tidsstyring i dit team, Work Happiness Japan kan skræddersy en løsning, der passer til dine behov.

Beliggende i Hamamatsu-cho i det centrale Tokyo, Work Happiness Japan team building programmer, uddannelse af personalet på tværs af Japan, herunder større centre som Tokyo, Yokohama, Osaka, Kyoto, Nara, Fukuoka, Sapporo og mere fjerntliggende områder i Japan som Fuji- Hakone, Nikko, Hakodate og Shizuoka.

Efter at have tilbragt flere år i Amerika, Præsident Shingo Yoshimura og BDM, EtOH "Katsu" katsuaki er godt placeret til at køre firmaarrangementer ikke bare for japanske kunder, men for mulit-nationale selskaber, der opererer i Japan.