Vigtige detaljer

Region
Holland
Vigtige kontakter
Alex ten Klei
Hjemmeside
www.windshift.nl
Catalyst hjemmeside
www.catalystteambuilding.nl

Catalyst Global Team building programmer er solgt og leveret i Holland af Windshift, der har mere end 13 års erfaring i at levere effektive team building aktiviteter.

Etableret for mere end 13 år siden, Windshift blev synonym i Holland med deres strand relaterede begivenheder som drageflyvning, strand bueskydning og sand sejlsport. De er en populær og velkendt løsninger for virksomheder der er på udkig efter en unik udflugt eller personale fridag. Nu godt kendt i teambuilding markedet, Windshift har diversificeret ud over stranden i stor eller lille skala, sjov, erfaringsbaseret indendørs og udendørs event baserede team-building programmer.

Med Catalyst Globals globalt dokumenterede portefølje af teambuilding produkter og Windshift erfaring og ekspertise, Windshift er i stand til at levere de mest relevante, tilpassede teamet byggeløsninger i Holland. Catalyst Global teambuilding gennem Windshift tilbyder virksomheds-simuleringer, der udforsker de grundlæggende elementer i strategisk og styring af kunderelationer; simpelthen sjove aktiviteter, der forener et team; konkurrencedygtig team bonding erfaringer; musik og rytme workshops; konference energisers og icebreakers; innovative aktiviteter og skattejagt i hele Holland.

Windshift bryster sig i tæt samråd med kunder, der sikrer, at det rigtige produkt er valgt for den specifikke hændelse og matcher kundens behov. For at finde ud af, hvordan Windshift kan skræddersy en løsning til dit næste arrangement, kan du besøge deres hjemmeside på www.windshift.nl.