Universum Header Image

Vigtige detaljer

Region
Rumænien
Vigtige kontakter
Cristian Hossu
Hjemmeside
www.universum.ro
Catalyst hjemmeside
www.catalystteambuilding.ro

Universum Events er eksklusive Catalyst Teambuilding partner i Rumænien. Deres strategiske position betyder også, at de kan organisere teambuilding aktiviteter i Moldova og Serbien.

Med stærk baggrund af de stiftende medlemmer, der har mere end 10 års erfaring event management, Universum er en virksomhed bygget op omkring begrebet " begivenhedsarkitektur ".

Vi baserer vores arbejde på en blanding af fantastiske mennesker og geniale ideer. Vores projekter samler eksperter fra forskellige områder, der spænder fra inspirerende trænere, kreative kommunikatører, udestående formidlere, billedkunstnere, designere, musikere, digitale pionerer, tryllekunstnere, you name it - vi har det hele!

Vi designer altid vores teambuilding aktiviteter med dine forretningsmæssige mål for øje og sikre, at der er en rød linje, der altid forbinder sammenhæng mellem mennesker og det endelige resultat. Vi leverer en komplet oplevelse, hvor sjovt, læring, adrenalin og masser af energi kombineres i en mindeværdig blanding.

Du vil blive overrasket af vores enestående fokus på dine behov som vores kunde, vores kreative hoveder og vores endeløse energi i lade tingene ske. Hvis du er i tvivl, giv os 5% fordel, til at gøre det, og vi vil overraske dig med en kreativ endnu budget venlige koncept til din virksomheds behov.

Du er velkommen til at kontakte os og bede om ideer og inspiration til din næste teambuilding aktivitet og andre events på contact@universum.ro