Team Building Asia Header Image

Vigtige detaljer

Region
Hong Kong, Macau, Shanghai
Vigtige kontakter
Stuart Harris, David Simpson
Hjemmeside
www.teambuildingasia.com
Catalyst hjemmeside
www.catalystteambuilding.hk

Baseret i Hong Kong, Macao, Singapore og Shanghai, Team Building Asia er en af to selskaber der har licens til at sælge og levere Catalyst teambuilding løsninger i Sydøstasien.

Kontoret er baseret i Hong Kong og servicerer også fra Kowloon, Macao og andre destinationer i Asien.

Hong Kong er en fantastisk destination for din næste konference, med et væld af steder for team building aktiviteter og virksomhedernes træningsprogrammer. Vi kan levere teambuilding spil eller event icebreakers på dit sted, eller du kan komme ud og udforske alt det Hongkong kan tilbyde med nogle af vores "Out & About" aktiviteter.


Hong Kong er kendt som et sted, hvor "øst møder vest". Kinesiske rødder og britiske indflydelser har blandet, udvikle sig til en helt unik placering. På forkant, med moderne og multikulturelt samfund afbalanceret med traditionelle kinesiske praksis.
Hong Kong har et væld af fantastiske attraktioner, herunder The Peak, Victoria Harbour og Giant Buddha. Oplev kontrasten mellem de betagende bylandskaber, kulturarv og smukke naturlige steder.

Nærliggende Macau tilbyder også mange fremragende konferencesteder og er et fantastisk sted til din næste konference.

Shanghai er den kommercielle hovedstad i Kina og dens mest indflydelsesrige økonomiske, finansielle, international handel, kulturelle, videnskabs- og teknologicenter. Under deres konference aktivitet vil dine delegerede fornemme det pulserende udvikling af det moderne Kina til at matche den unikke oplevelse af din konference eller teambuilding møde.

Placeret strategisk i det centrale kystnære Kina, byens havn er en af de travleste i verden, og der er ingen hvor bedre at holde en virksomhed simulation med et øje til at forbedre afkast af investeringer - bare kigge ud af vinduet, og alt vil være omkring dig.

Uanset hvor meget tid du tilbringer i Shanghai, vil dine dage være fuld, men bruge en af Catalyst Asiens 'ude' skattejagt og vi vil guide dig gennem metropolen Shanghai.

Kryds kulturelle, internationale og virtuelle team spørgsmål kan serviceres af Team Building Asien sammen med spørgsmål om ledelse og alle de sociale udfordringer, som en voksende asiatiske forretning team står over for. De fleste programmer kan præsenteres på engelsk og kinesisk.

For at lære mere, besøg:

Hong Kong www.catalystteambuilding.hk

Shanghai www.catalystteambuilding.sh.cn