Spielgestalter Header Image

Vigtige detaljer

Region
Tyskland
Vigtige kontakter
Markus Ruese and René Wittek
Hjemmeside
spielgestalter.de
Catalyst hjemmeside
catalystteambuilding.de

"Spielgestalter" blev grundlagt i januar 2013 af Markus Ruese og René Wittek. Spielgestalter er kendt som skaberne af det populære indendørs teambuilding udfordringsspil, Beat the Box og for at organisere tablet GPS arrangementer over hele Tyskland.

Spielgestalter tilbyder en imponerende portefølje af professionelt designede Catalyst Team Building produkter over hele Tyskland. Og, som en del af Catalyst netværk, tilbyder Catalyst Global kvalitetssikring garanti, bred erfaring, dokumenteret viden og høje standarder ved levering og organisere firmaarrangementer og teambuilding produkter.

Spielgestalter kan skræddersy en løsning, der passer til de unikke behov i dit team og skræddersyede situation, herunder personale, forandringsledelse, netværk, strategisk planlægning, kommunikation, procesforbedringer, styring af kunderelationer eller CSR.

Centralt beliggende i Köln, er Spielgestalter tilgængelige til at levere Catalyst Global teambuilding produkter i Düsseldorf, Bonn, Aachen, Rurgebiet, Frankfurt og hele Tyskland for både store og små grupper.