Outdoor Living Malta Header Image

Vigtige detaljer

Region
Malta
Vigtige kontakter
Danica Fava
Hjemmeside
http://www.outdoorlivingmalta.com/
Catalyst hjemmeside
http://www.catalystteambuilding.com.mt

Outdoor Living har eksklusiv licens til at sælge og levere Catalyst Team Building på de maltesiske øer, en nation i hjertet af det smukke Middelhav.

I de seneste to årtier siden selskabets lancering af, Outdoor Living Malta har opbygget sit sterling omdømme på en kærlighed til kunsten at teambuilding, og om ønsket om at tilføje en følelse af eventyr til alt det gør. Faktisk fra kampe på havet og middelalderlige turneringer, til luksus sejlads og zorbing gennem det maltesiske landskab, Outdoor Living’s mål er altid at give mindeværdig, sjov og skræddersyede team building arrangementer til at matche kundernes specifikke kriterier.

Virksomheden ledes af et team, der er yderst passioneret omkring det arbejde, de gør. De bryste sig af at være kreativ, sjov at arbejde med og professionel, og er ivrige efter at tilføje, at afgørende sans for detaljer på hver enkelt af deres arrangementer - store eller små.

Outdoor Living er helt sikkert dygtige til at organisere alle størrelser og manerer af arrangementer. I 2008 de håndterede den største nogensinde teambuilding arrangement i Malta til dato - en dynamisk sæt af aktiviteter for 1.000 delegerede fra Bosch el-værktøj. Arrangementet tog fire uger til at oprette og krævede ikke mindre end 175 koordinatorer på dagen - det helt sikkert gjort det i de maltesiske historiebøgerne!

Naturligvis teamet hos Outdoor Living har organiseret et væld af andre kø begivenheder gennem årene, både for internationale konference og incitament grupper samt for lokale virksomheder ivrige efter at tilføje noget andet til deres uddannelsesprogrammer.  

Outdoor Living er en del af den berømte Synergix Events Group, som også omfatter Powerhouse og Synergix events.

For mere information om team building aktiviteter, icebreakers, konference energisers og interaktive business spil i Malta og Gozo, kontakt info@outdoorlivingmalta.com