Maxin Prague Header Image

Vigtige detaljer

Region
Tjekkiet
Vigtige kontakter
Jarmila Skorikova, Jakub Skorik
Hjemmeside
www.maxin-prague.cz
Catalyst hjemmeside
www.catalystczechrepublic.com

Catalyst Team Building produkter sælges udelukkende og distribueres i hele Tjekkiet af Maxin PRAGUE, en førende teambuilding, ledelse, event og aktivitetscentre virksomhed.

Grundlagt i 1999 af industri ekspert, Jarmila Skorikova, Maxin PRAGUE med dens forskelligartede team af erfarne branchefolk dedikeret til bedre service er meget betragtes som en af de førende virksomheder i deres industri i Prag og Tjekkiet. De giver deres kunder med professionelle skræddersyede tjenester for alle aspekter af mødet, incitamenter, konference og events. I 2013 Maxin PRAGUE fejrede event management succes ved at deltage den prestigefyldte globale DMC forening, Euromic.

Et godt erfarne selskab som, Maxin PRAGUE har organiseret over 1.200 MICE industri events, servicering end 400.000 kunder for nogle af de mest prestigefyldte virksomheder i verden. Bliver en lokal familievirksomhed med veletablerede partnerskaber med lokale leverandører Maxin PRAGUE er virkelig i stand til at skabe en optimal løsning for deres kunder.  

Det højtuddannede og erfarne team hos Maxin PRAGUE samler erfaring og indsigt fra på tværs af alle sektorer i den indadgående turisme industrien gør det muligt at levere en sammenhængende service til deres kunder fra salgsstedet til organisation og levering. Med fokus på innovation, uddannelse og teknologi, Maxin PRAGUE levere Catalyst team building aktiviteter til de samme ekstraordinære standarder. Uanset om du er på udkig efter teambuilding aktivitet for at skabe en sjov, uforglemmelig fælles oplevelse for dit team at tilføje til dit næste arrangement i Prag; eller inspirere dit team mod bestemte virksomhedens mål og værdier gennem et teambuilding oplevelse, teamet hos Maxin PRAGUE er klar til at hjælpe dig med at udvikle en løsning, der bedst passer til behovene i din individer, team og virksomhed.  

Maxin PRAGUE - en one-stop-shop for alle dine teambuilding, destination management og event behov i Tjekkiet.