Vigtige detaljer

Region
Tyrkiet
Vigtige kontakter
Ediz Çamoglu, Banu Olcay
Hjemmeside
www.maremotivasyon.com
Catalyst hjemmeside
www.catalystturkey.com

Catalyst Programmer i Tyrkiet leveres udelukkende gennem Mare Motivasyon. Kontoret er centralt beliggende i Istanbul og servicerer begge sider af Bosporus, Antalya og hele Tyrkiet med høj kvalitet af teambuilding programmer.

Ledes af den utrolige Ediz Camoglu, Catalyst Tyrkiets pålidelig og professionelt team levere unikke og innovative programmer. Specialiseret i kreativt leveret konference temaer, er delegerede garanteret at nyde Mare Motivasyon unikke og spændende teambuilding tilgang.

Vores brede vifte af virksomhedsspil, konference icebreakers og team building aktiviteter er ideelle til enhver lokalitet. Catalyst Tyrkiet er helt mobil, med ressourcer til at levere team building programmer på ethvert konferencestedet, indendørs eller udendørs og for enhver antal deltagere.

Catalyst team building events kan også give den perfekte platform for delegerede til glæde i de kulturelle vidundere i Tyrkiet, som de gamle by højdepunkter i Istanbul Bosphorus krydstogter og delikatesser tyrkiske køkken.

Besøg www.catalystturkey.com nu for mere information.