Kadoma Outdoors Header Image

Vigtige detaljer

Region
Colombia
Vigtige kontakter
Daniel Trujillo, Lina Nuñez, Daniel Buritica, Carlos Lopez
Hjemmeside
www.kadoma.co
Catalyst hjemmeside
www.catalystteambuilding.co

Hovedkontoret er centralt beliggende i Bogota, Kadoma Outdoors levere målrettet de bedste teambuilding programmer og firmaarrangementer i hele den colombianske region.

Gennem deres udendørs uddannelsesprogrammer samt Catalyst Globals brede vifte af teambuilding aktiviteter, Giver Kadoma Outdoors deltagerne mulighed for at forbedre deres personlige kompetencer for at kunne øge deres motivation over for arbejde og personlige forpligtelser. Kadoma Outdoors levere værdi til deres kunder gennem at designe og udvikle skræddersyet workshop med krav, der bygger stærke individer og dynamiske teams.

Uanset hvilke krav du har, kan Kadoma Outdoors skræddersy en løsning til at opfylde de unikke behov i dit team med varige resultater, om det er målrettet medarbejderudvikling, forandringsledelse, netværk, strategisk planlægning, kommunikation, procesforbedringer, styring af kunderelationer eller CSR. Vælg mellem en række af udendørs teambuilding, konference energisers , interaktive virksomhedsspil, musik & rytme og kreative teamløsninger.

Kadoma Outdoors team af venlige og erfarne medarbejdere er mesterligt uddannet til at styre læringsprocessen gennem deres udendørs og indendørs teambuilding aktiviteter. Deltagerne bliver guidet i at lære at skærpe kommunikation, ledelse og færdigheder I beslutningstagning samtidig med at de har det sjovt!

Kadoma Outdoors arbejder tæt sammen med lokale unge organisationer,Recojo og Bakongo, som begge er blevet anerkendt på verdensplan for deres indsats.