Vigtige detaljer

Region
Bulgarien
Vigtige kontakter
Galina Gorova, Iliana Dimitrova
Hjemmeside
www.catalystteambuilding.bg

Catalyst Team building Bulgaria baseret i Sofia er dedikeret til at levere de bedste teambuilding programmer og firmaarrangementer i Bulgarien.

Catalyst Team Building Bulgarien, designer firmaarrangementer, der inspirerer, motiverer og udvikler teams.

Gennem engagerende virksomheds simuleringer hjælper Catalyst Teambuilding Bulgarien deres kunder til at udvikle den vigtigste kapital i en virksomhed, nemlig de menneskelige ressourcer! Catalyst Bulgarien til formål at fremme kreativitet og engagement i hverdagen.  Catalyst Bulgarien er overbeviste om, at glade teams, der arbejder godt sammen, sikre en seriøs fordel frem for konkurrence.

Virksomheden startede i Bulgarien som GEA Events tilbyder ekspertise i corporate events, teambuilding aktiviteter.  Efterspørgslen efter en mere forskelligartet, kreativ portefølje af team building produkter føre Gea Events til at tage en eksklusiv licens til at sælge og levere Catalyst Global teambuilding produkter i Bulgarien.

De nyligt omdøbt GEA Events, nu Catalyst Bulgarien, bære flaget for Catalyst teambuilding i Bulgarien tilbyder en imponerende portefølje af professionelt designede teambuilding programmer, der vedrører specfic behov for teamudvikling. Med Catalyst Globals verdensry portefølje af fleksible og tilpasningsdygtige team building produkter, Catalyst Bulgarien nu udstyret til at designe skræddersyede team building, der er skræddersyet til kundens behov, det være sig medarbejdere, forandringsledelse, netværk, strategisk planlægning, kommunikation, procesforbedringer, custumer relationship management eller CSR.  

Som en del af Catalyst Globalt netværk, Catalyst Bulgarien (tidligere GEA Events Bulgarien) tilbyder den garanterede Catalyst Global kvalitetssikring af dokumenteret viden, omfattende erfaring og høje standarder, når organisere og levere firmaarrangementer og teambulding produkter.

Catalyst Bulgarien har leveret succesfulde team building programmer for virksomheder fra en bred vifte af industrier, nationaliteter og kulturer.  At være helt mobil, kan de fremme events på ethvert hotel eller konferencested indendørs eller udendørs for enhver gruppe størrelse på tværs Bulgarien. 

At organisere dit næste og teambuilding arrangement i Bulgarien, kontakt Catalyst Bulgarien.

Catalyst Bulgaria hjemmeside:  www.catalystteambuilding.bg