Exprofesso Header Image

Vigtige detaljer

Region
Polen
Vigtige kontakter
Monika Dymacz
Hjemmeside
www.exprofesso.pl
Catalyst hjemmeside
www.catalystteambuilding.pl

Catalyst Global team building produkter sælges og leveres under eksklusiv licens i Polen af ExProfesso, beliggende i Krakow. Siden 2003 har ExProfesso leveret teambuilding og træningsprogrammer for koncerner med en nøgle fokus på erfaringsbaseret læring for at bringe varig ændring til organisationer.

ExProfesso betyder en måde at handle på – “professionelt "og" i overensstemmelse med faglig viden ". Det er disse ord, der er rygraden i deres virksomhed, der har gjort dem kendt i branchen for deres professionalisme, pålidelighed, samt, passion og innovation.

ExProfesso sikre, at deres programmer, samt at være sjov og engagerende, har vigtige forretningsmæssige fordele, der bringer varige ændringer for enkeltpersoner, teams og virksomheder. Gennem effekten af erfaringsbaseret læring, kan enkeltpersoner lære om at træffe de rigtige beslutninger, og forudsige deres konsekvenser.  Hvad enten det er et indendørs eller udendørs arrangement, ultilising effekten af gamification tillader enkeltpersoner at koncentrere sig om de vigtigste ledelsesmæssige spørgsmål i et sikkert miljø, der muliggør eksperimenter i læring.  De er også et godt værktøj til at bygge teams, forbedre kommunikationen og kørsel samarbejdet blandt deltagerne.

Teamet hos ExProfesso er forpligtet til at levere kvalitet i den servicen, til deres deres kunders effektivitet. Gennem et tæt forhold til deres kunder, længe før et program afvikles, overvåger de og analyserer effekten for at sikre, at det medfører en varig positiv forandring. Dette kræver en opmærksomhed til at åbne kommunikationen med deres partnere og kunder for at sikre, at de er at tilegne sig viden for fremtidige projekter. For ExProfesso, er alt feedback er værdifuld.

De mener, at erhvervsklimaet er under forandring.  Teamet hos ExProfesso er adræt og altid på udkig efter inspiration til at levere de mest updateret kreative og innovative løsninger, der er bedst egnet til dit hold behov. Og, med styrken i Catalyst Global suite af teambuilding produkter, det højt uddannet og erfarne personale hos Exprofesso er godt rustet til at levere teambuilding og uddannelsesprogrammer til de mest populære rejsemål i hele Polen.

Kontakt teamet hos ExProfesso i dag for at finde ud af, hvordan de kan hjælpe dig med at skabe varige positive forandringer for dit team.