Event Masters Header Image

Vigtige detaljer

Region
Belgien
Vigtige kontakter
Bert Knuts, Johnny Machiels
Hjemmeside
www.eventmasters.be
Catalyst hjemmeside
www.catalystteambuilding.be

Event Masters Belgien er et eventbureau med 20 års erfaring i teambuilding.

Event Masters har specialiseret sig i at tilbyde teambuilding-øvelser; teambuilding arrangementer som er mindeværdige og engagerende. Catalyst Global er stolte af at være repræsenteret i Belgien af Event Masters hvis teambuilding afdeling har over 20 års erfaring i at iscenesætte kreative og innovative arrangementer. Som en førende belgisk DMC (Destination Management Company) og professional konference arrangør med euromic medlemskab og kontorer placeret mellem Bruxelles og Antwerpen, leverer Event Masters tjenesteydelser i Belgien og Luxembourg.

Med Event Master’s 50 unikke teambuilding koncepter sammen med den globalt dokumenterede portefølje af teambuilding produkter fra Catalyst Global, kan kunder i Belgien vælge fra en bred vifte af muligheder lige fra ice breakers og energisers til musikaktiviteter, interaktive virksomhedsspil og mere. Denne suite af teambuilding aktiviteter omfatter en bred vifte af opgaver med henblik på at udvikle gruppens medlemmer og deres evne til at arbejde effektivt sammen. Alt kommunikation og participative øvelser er skræddersyet og til formål at forbedre kommunikation og teambuilding færdigheder.

Event Masters har altid til formål at skabe begivenheder, som vil engagere dine medarbejdere og fokusere dem på et bestemt sæt af mål. Uanset om du ønsker at øge din salgsstyrke, motivere dine medarbejdere eller få dine ledere og kolleger at knytte tættere bånd, kan Event Masters give dem uforglemmelige delte øjeblikke, med at nå disse mål. I årenes løb, har Event Masters skabt teambuilding arrangementer for organisationer, der spænder fra store multinationale selskaber til små lokale virksomheder.

Event Masters og virksomhedernes sociale ansvar

Event Masters er en strukturel partner i NGO Cunina en udviklingsorganisation, der giver børn i mindre udviklede lande på den sydlige halvkugle adgang til primær og sekundær uddannelse. Som mener, at en god uddannelse er vejen til succes i voksenlivet, Cunina arbejder med personlige sponsorater bidrager aktivt til uddannelse for alle og millenniumudviklingsmålene - gratis uddannelse for alle børn i hele verden. Event Masters har direkte bidraget til denne velgørenhed især med uddannelse af 40 Cunina plejebørn til at blive EU-medicinske assistenter, ved at donerer 1 euro for hver deltager i teambuilding events. Så når du organisere din næste Catalyst Global teambuilding arrangement med Event Masters, så ved du at du også er med til at støtte!