Dream Team Catalyst Header Image

Vigtige detaljer

Region
Afrika
Vigtige kontakter
Gerry Skerritt
Hjemmeside
www.dreamteam.co.za

Med kontorer i Joburg, Cape Town, KwaZulu Natal og Eastern Cape, Dream Team Catalyst er officielle leverandører af Catalyst aktiviteter i hele Afrika. Asia Ability er en af to partnere autoriseret til at levere Catalyst team building programmer i Sydøstasien. De laver regelmæssige kreative team building arrangementer i Malaysia, Singapore, Thailand, Filippinerne, Indonesien og Vietnam.

Arbejder regelmæssigt i Port Elizabeth, Durban og andre sydafrikanske steder, Dream Team Catalyst tilbyder også teambuilding aktiviteter på alle de vigtigste destinationer i Afrika som Kenya, Zimbabwe, Tanzania, Zambia og videre.

Med sin subtropiske højlandsklima og Middelhavet føler, Sydafrika er den ideelle destination for din næste konference. Der er et væld af konferencecentre og udstillingsfaciliteter i hele landet.

Dream Team Catalyst kan levere teambuilding spil og event icebreakers på dit sted, eller du kan komme ud og udforske alt, hvad Afrika kan tilbyde med Catalyst 'ude' aktiviteter.

Indstillingerne til din konference i Sydafrika spænder fra badebyer til eksklusive golf godser og vildtreservater. Afrika har et væld af spændende attraktioner, herunder Victoria Falls og Kruger National Park.

Besøg www.dreamteam.co.za for at opdage mere.