Vigtige detaljer

Region
Hollandske Caribien
Vigtige kontakter
Iliene Corsen / Daniel Corsen
Hjemmeside
www.dibusinesssupport.com

D&I Business Support Services (D&I) er Catalyst Team Building partner for den hollandske Caribien. Med et centralt placeret kontor, er de omkostningseffektiv i at yde team building aktiviteter til hele Caribien.

Organisationer per definition, har brug for folk til at arbejde godt sammen, i nye teams, etablerede teams, og teams der har brug for at arbejde godt sammen med andre teams. At opbygge teamwork bør være en prioritet i en række organisatoriske situationer som: opbygning af en mere positiv og sund arbejdsplads klima eller øge moralen i vanskelige tider, indføre ny ledelse, nye måder at drift, tværministerielt samarbejde og samarbejde, integration/kombination af forskellige personer, eller afdelinger, forøgelse af færdigheder og effektivitet, og overvinde modstand mod forandring. D&I er glade for at tage organisationer med på en rejse for at opbygge relationer og udvikle teams.

D&I er beæret over at hjælpe dine medarbejdere med de nødvendige værktøjer for at skabe et effektiv teamwork med fokus på engagement og levere et højt kvalitetsniveau. D&I tager organisationer med ud på en rejse for at opbygge, udvikle sig, vokse og innovere.

For more information contact us at: info@dibusinesssupport.com