Vigtige detaljer

Region
Indien
Vigtige kontakter
Oscar D'Silva , Sachid Tharayil
Hjemmeside
www.dfrens.com
Catalyst hjemmeside
www.catalystteambuilding.in

d'frens Consulting er den eksklusive Catalyst licenshaver i Indien. Med kontorer og nøglepersoner i Bangalore, Mumbai, Delhi og Goa, tilbyder de et væld af innovative teambuilding arrangementer over hele landet og er allerede anerkendt som de førende i dette nye og dynamisk marked.

d'frens er fuldt dedikeret til at levere den højeste kvalitet inden for teambuilding. Med deres store erfaring i rådgivning, er de også anerkendt som eksperter i medarbejderengagement og intern kommunikation for nogle af Indiens mest kendte organisationer.

d'frens lægger stor vægt på hver af sine kunders krav og vurdere behovene i alle teamaktiviteter. Tilpasning, planlægning, gennemførelse samt kvaliteten af leveringen gør ethvert program unik og uforglemmelig . d’frens effektive support og logistik team, sikrer, at du kan vælge din næste begivenhed i stort set hvilket som helst sted i Indien og være garanteret 100% succes engagement og en stor oplevelse, hver gang.

For at få bekræftet din næste teambuilding begivenhed, konference energizer, Ice-breaker, brugerdefinerede uddannelsesprogram virksomhedssimulation i Indien, skal du kontakte: info@catalystteambuilding.in