Vigtige detaljer

Region
Brasilien
Vigtige kontakter
Luis Zanin
Hjemmeside
www.conquistar.com.br
Catalyst hjemmeside
www.catalystteambuilding.com.br

Conquistar er en erfaren og pålidelig teambuilding selskab og den eneste der repræsenterer Catalyst i Brasilien. Siden 1999 har Conquistar trænet omkring 40.000 mennesker fra forskellige markeder såsom finansielle, bilindustrien, logistik og medicinalindustrien. Mange af vores aktiviteter har været for store virksomheder, både indenlandske og udenlandske, herunder på engelsk, spansk og tysk.

Conquistar udvikler medarbejdernes potentiale ved at skabe et miljø for begge tea og enkeltpersoner for at erhverve færdigheder og begreber, der gælder for virkelige situationer i arbejdslivet. Vores programmer kan tilpasset, til alt der spænder fra off-road udfordringer til jazz oplevelser. Tænk på et tema, og vi er klar til at skabe rammerne omkring det og hjælpe med dine perifere behov, såsom at finde det rigtige hotel og arrangere mad og transport.

Vores teambuilding aktiviteter er klare og objektive. Vores løsninger er fleksible og enkle, passer til forskellige profiler, steder, emner og dagsordener. Vi arbejder sammen med dig, for at finde et svart til at skræddersy det til dine specifikke krav. Desuden har vi den nødvendige faglige støtte til at opnå den ønskede dybde af uddannelse.

Conquistar består af tværfaglig personale. Vores team af koordinatorer er fuldt uddannet med specialister på flere områder. Vi er klar til at møde de forskellige udfordringer i et stadigt skiftende professionelt miljø.

Vi har en passion for alt det vi laver, for at opdage mere besøg www.conquistar.com.br