Challenge Group Header Image

Vigtige detaljer

Region
Israel
Vigtige kontakter
Assaf & Liron Yacoby
Hjemmeside
www.clg.co.il
Catalyst hjemmeside
www.catalystteambuilding.il

Challenge Group er en omfattende israelsk  trænings - ogteambuilding virksomhed. Med hovedkontor i Tel-Aviv, er Challenge Group centralt placeret til at levere sjove og motiverende teambuilding aktiviteter over hele Israel.

Challenge Group bryste sig af at skabe gode teambuilding oplevelser, der passer til de ønskede resultater af deres kunder, der sikrer, at hver enkelt løsning. Deres professionelle og hengivne personale er eksperter i at skabe sjove og ekstraordinære teambuilding programmer gennem innovation og kreativitet, der sikrer, at latter og sjov er vigtige ingredienser.

Etableret for 10 år siden, oprindeligt som en udendørs træning selskab, Challenge Group er nu kendt i Israel for at afvikle store firmaarrangementer for grupper på over 5000 mennesker! Med en baggrund i erhvervslivet er selskabet også dygtig til at skræddersy effektive træning & teambuilding løsninger til små og store grupper, som fører til varige forandringer for en organisation.

Challenge Group tilbyder imponerende portefølje af professionelt designede Catalyst Team Building produkter i Israel. Og, som en del af Catalyst netværk, tilbyder de Catalyst Global garanti for kvalitetssikring, bred erfaring, gennemprøvet know-how og høje standarder for levering.

For at organisere dit næste arrangement i Israel, uanset hvor stor eller lille, Challenge Group er svaret. Contact Challenge Group i dag.