Vigtige detaljer

Region
Rusland
Vigtige kontakter
Maria Varlamova, Irek Mansurov
Hjemmeside
www.catalystteambuilding.ru

Russkie Prostori og Fabrika, to uafhængige teambuilding virksomheder, er gået sammen om at tage den eksklusive Catalyst Team Building licens til Rusland.

Russkie Prostori and Fabrika arbejde i en harmonisk partnerskab for at betjene den eksklusive Catalyst Global licens i Rusland. Vores komplementære færdigheder kombineres for at tilbyde vores kunder de allerbedste teambuilding erfaringer.

Vi er nu parat til aktivt at foreslå energisers for eventuelle konference- og innovative teambuilding aktiviteter for enhver størrelse gruppe fra 10-10.000 (både indendørs og udendørs) for at opfylde dine krav. Vi organiserer teambuilding aktiviteter til perfekt opfylde dine forventninger og maksimere målrettede resultater.

Catalyst Teambuidling Russia opererer fra vores kontorer i Moskva, St. Petersborg og Sochi, og leverer Catalyst programmer i hvilket som helst sted i Rusland!

Der er mere end 150 internationalt anerkendte aktiviteter i vores portefølje, og vi er glade for at sende dig mere information, eller du kan besøge vores dedikerede hjemmeside på www.catalystteambuilding.ru.