Grupo Quilova Header Image

Vigtige detaljer

Region
Mexico
Vigtige kontakter
Gabriel Quijano, Cecilia Lopez, Sonia Peña
Hjemmeside
www.catalystmexico.com

Catalyst Mexico baseret i Monterrey er dedikeret til at levere de bedste teambuilding programmer og firmaarrangementer i Mexico.

Catalyst Mexico designer firmaarrangementer, der inspirerer, motivere og udvikle teams sikkerhed med høje standarder, produktets kvalitet og stor erfaring, når de tilrettelægges. Gennem engagerende virksomheds simuleringer Catalyst Mexico hjælpe deres kunder med at udvikle deres menneskelige ressourcer gennem uddannelse og teambuilding aktiviteter. 

Med tilføjelsen af Catalyst Globals verdensberømmelse forskelligartet, kreativ portefølje af innovative teambuilding aktiviteter, Catalyst Mexico er udstyret til at designe og levere skræddersyede teambuilding-programmer, uanset om du er på udkig efter en konference energiser, interaktivt virksomhedsspil eller kreative team-løsninger, Catalyst Mexico kan skræddersy en løsning, der passer til de unikke behov i dit team og skræddersyede situation, herunder personale, forandringsledelse, netværk, strategisk planlægning, kommunikation, procesforbedringer, styring af kunderelationer eller CSR.  

Som en del af Catalyst Global netværk, Catalyst Mexico tilbyder Catalyst Global garanterede kvalitetssikring med høje standarder, produktets kvalitet og stor erfaring, når tilrettelæggelse og udførelse af firmaarrangementer og teambuilding produkter.

Catalyst Mexico's administrerende direktør Gabriel Quijano ( billedet ovenfor, at have det sjovt efter arbejde!) har 11 års FMCG erfaringer, styre og udvikle salg teams på tværs af tre globale regioner (Amerika, Europa og Mellemøsten), der tilføjer en intelligent og kreativ tilgang til teambuilding.  Catalyst Mexico værdsætter betydningen af personale engagement og køre innovative moderne løsninger ved at tilbyde ekspertise og firmaarrangementer, personale dag outs, team building aktiviteter og aktiviteter, der passer til MICE events.

At være centralt beliggende i Monterrey, kan Catalyst Mexico fremme teambuilding aktiviteter på tværs af Mexico på traditionelle destinationer som Mexico City, Guadalajara, Monterrey, Puebla, Can-Cun og nye destinationer som Zacatecas, Queretaro og San Luis Potosi. 

for at organisere dit næste og teambuilding arrangement i Mexico, contact Catalyst Mexico.

Catalyst Mexico hjemmeside:  www.catalystmexico.com

For specifikke teambuilding forespørgsler I Mexico kontakt info@catalystmexico.com