Vigtige detaljer

Region
Australien
Vigtige kontakter
Oliver Sheer
Hjemmeside
www.bechallenged.com.au
Catalyst hjemmeside
www.catalystteambuilding.com.au

Med en eksklusiv licens til Australien, BeChallenged tilbyder Catalyst team building aktiviteter i Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane m.v.

Hos BeChallenged mener vi, at teamwork, effektiv kommunikation og lederskab er grundlaget for et effektivt team. Vi tilstræber at designe team building aktiviteter, team building spil og teambuilding øvelser, der er skræddersyet til de specifikke mål for vores kunder og dermed sikre et positivt og givende erfaringslæring begivenhed, der vil have varige fordele på arbejdspladsen.

Bare for sjov programmer; Kreative Team programmer; Forretning fokuseret programmer; Sociale ansvar (CSR) programmer; aftenarrangementer; Workshops og Icebreakers, vi dækker det hele.

BeChallenged Teambuilding programmer er designet til teams til at lære, forynge og have det sjovt sammen på konference eller selskaber. Disse programmer fremmer teambuilding, netværk, forbedret kommunikation og lære nye færdigheder. Vores konference energisers er professionelt organiseret og kommer med en 100% sjov garanti.

Vores team har en stærkt varieret erfaringer, færdigheder, viden og forståelse af, hvordan teamwork og adfærdsændring kan direkte påvirke ydeevnen. Vi elsker det vi gør, og er forpligtet til at sikre, at din næste teambuilding begivenhed er sjovt, udfordrende og konstruktiv.