Asia Ability Header Image

Vigtige detaljer

Region
Singapore, Malaysia, Thailand, Vietnam
Vigtige kontakter
David Powell, David Fotheringham, Audrey Jinivon
Hjemmeside
www.asiaability.com
Catalyst hjemmeside
www.catalystteambuilding.my

Asia Ability er en af to partnere der er autoriseret til at levere Catalyst team building programmer i Sydøstasien. De kører regelmæssigt kreative teambuilding arrangementer i Malaysia, Singapore, Thailand, Filippinerne, Indonesien og Vietnam

Asia Ability har en dyb forståelse og stor erfaring med drift i hele Sydøstasien region, der arbejder regelmæssigt med hoteller og resorts i at designe programmer enten indendørs i mødelokaler eller udendørs på udvej grunde, på en strand eller fjern paradis ø, i junglen eller endda rundt I byens gader!

Asia Ability's succes med at skabe programmer utroligt effektive udviklingsprogrammer i alle områder af virksomheden er krediteret til vores team af højt motiverede og talentfulde konsulenter, undervisere, formidlere, programledere, guider og associerede. Vi supplerer dette med omfattende logistik og sikkerhed support på alle tidspunkter.

Vores multinationale teammedlemmer er yderst professionel, erfaren og kvalificeret corporate undervisere og event ledere, som er livlig, engagerende, forståelse og sjov!
Besøg www.catalystteambuilding.asia for mere information.