Antawaya Header Image

Vigtige detaljer

Region
Chile
Vigtige kontakter
Alfonso Canales
Hjemmeside
http://www.antawaya.cl/
Catalyst hjemmeside
http://www.catalystchile.cl/

Catalyst Global team building produkter sælges og distribueres i Chile under eksklusiv licens af Antawaya Group den førende uddannelse og teambuilding selskab i Chile.

Antawaya Group begyndte sin virksomhed i december 2011 med oprettelsen af Antawaya Outdoor Leadership center med fokus på begivenheder og udendørs aktiviteter. Senere i 2014, Antawaya udviklet en konsulentvirksomhed gruppe, UHC Capacita, med hovedkontor i Santiago for at fokusere på lederskab, teamwork og effektiv kommunikation med det formål at  bringe varig ændring til virksomheder på en underholdende og effektiv måde . Antawaya Group betragter deres største aktiv, til at være de mennesker, der udgør deres team – det er ikke underligt, de er godt kendt i branchen for at v;re passionerede og dygtige mennesker! 

Antawaya Group har til formål at generere forandring og berige livet for mennesker både personligt og professionelt gennem teambuilding, uddannelse og erfaringsbaseret læring i din by, udendørs træning, konferencested eller kontor. Antawaya kan skræddersy en løsning, der passer til de unikke behov i dit team og dine ønskede resultater, herunder personale, forandringsledelse, netværk, strategisk planlægning, kommunikation, procesforbedringer, styring af kunderelationer eller CSR.  Som en del af Catalyst Globalt netværk, Antawaya tilbyde Catalyst Global garanterede kvalitetssikring med høje standarder, produktets kvalitet og stor erfaring, når tilrettelæggelse og udførelse af firmaarrangementer og teambuilding produkter.