Vigtige detaljer

Region
Danmark, Sverige
Vigtige kontakter
Jacob Palmqvist
Hjemmeside
www.ahaco.dk
Catalyst hjemmeside
www.catalystteambuilding.dk

Med hovedkontor i København Aha & Co er fuldt licenseret til at levere en portefølje af Catalyst teambuilding spil og konference Icebreakers i hele Danmark.

Aha & Co leverer originale, sjove og spændende team building aktiviteter og events som skaber dedikerede fleksible og positive medarbejdere. Vores produkter er designet, så de let kan blive en integreret del af din funktion, der understøtter den ønskede forretning eller kulturelle mål på en innovativ og forfriskende måde.

Hvis du søger efter en unik konference aktivitet fra en leverandør med erfaring, sp læn dig tilbage, du har fundet os!

Vores gruppe motivation skaber energi og entusiasme. Vores events garanterer at bringe lykke, samhørighed og forbedret holdånd blandt medarbejderne. Vi har alle et kreativt talent som bare venter på at blive udtrykt. Catalyst Danmark leverer de materialer og ekspertise, til at hjælpe med at kreativiteten frit løb. Gennem musik, kunst og innovative virksomheds simuleringer, skaber vi en positiv atmosfære, som vil blive husket i lang tid.

Med en omfattende portefølje af virksomhedsspil kan vi tilbyde indendørs udendørs teambuilding løsninger til enhver konference destination eller mødestedet i Danmark, Sverige og resten af Skandinavien.

Besøg www.catalystteambuilding.dk for at se, hvordan vi fremmer positive ændringer på en ny måde.