Agency ŪPAS Header Image

Vigtige detaljer

Region
De baltiske lande
Vigtige kontakter
Darius Lomsargis, Dace Stīpniece, Tiina-Katrina Kaber
Hjemmeside
www.upas.lt
Catalyst hjemmeside
www.catalystteambuilding.lv

Med en eksklusiv licens til alle tre baltiske lande, Agency ŪPAS tilbyder Catalyst team building aktiviteter i Litauen, Letland og Estland.

Agency ŪPAS er en live kommunikation virksomhed, der leverer tjenester i Baltikum. Vi hjælper virksomheder med at engagere deres medarbejdere og styrke loyalitet deres kunder gennem levende kommunikationskampagner, også at give den højeste værdi til deres brands og produkter.

Vores agentur har været rådgiver og har hjulpet kendte brands siden 2008. Med erfaring på over 800 forskellige events, er vi blandt de bedste virksomheder i vores marked. Vi er stolte af vores partnerskab med Catalyst Global, feedback, vi modtager fra kunder, og den anerkendelse, vi får fra vores professionelle partnere.

Kombination af gamification og funktionel business consulting, firmaarrangementer, produktlanceringer, konferencer, interaktive business simuleringer, teambuilding, træningsprogrammer, workshops, social ansvarlighed projekter er de mest effektive redskaber for intern og ekstern kommunikation. Vi mener, at det er en væsentlig del af den enkelte virksomhed, og vi giver et ligeværdigt partnerskab for vores kunder.

For incitamenter og team building events så kontakt os: 

Darius Lomsargis - Litauen

Dace Stīpniece - Letland

Kadri Armas - Estland