Den største pris, en virksomhed kan modtage, er tilfredse kunder. Tjek hvad vores kunder siger om os.

"Hvad teamet bedste kunne lide ved Chain Reaction udfordringen, var at knytte de tabeller, som ofte er et problem i deres daglige arbejde: hvordan man forbinder sig til en kollega fra en anden afdeling. Jeg kan på det højeste anbefale "Chain Reaction and Catalyst China, Team Building Asia."

Juergen Heise LEHVOSS Shanghai

Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger om, jeres tromle event. Alle deltagere synes, det var sjovt, og at lærerne var vidende og underholdende instruktører, der kunne fastholde folks opmærksomhed. Nogle havde røde hænder dagen efter, fordi de havde haft det så sjovt. Det var dejligt at se, at alle gik ind i det med liv og sjæl. En perfekt afslutning på dagen.

DYRUP

Tak. Alle involverede har rost aktiviteten. Jeg har allerede talt varmt om dig til mine kolleger, så jeg tror bestemt ikke det er sidste gang i kommer til at gøre noget for os.

Copenhagen Airport

Først og fremmest TAK for i går -Det var en KÆMPE succes, og alle har rost det til skyerne. Det var virkelig en sjov og stram event, det samarbejde der kræves for at levere det var helt fantastisk.

Admiral Hotel, Teambuilding Copenhagen

Mange tak for en super god service i går. Vi havde en fantastisk dag. De, der havde mulighed for at deltage, var virkelig begejstrede efter at have set filmene og alt det sjove vi havde! Igen, mange tak!

The Maersk HR Agency

Siden 2006 har vi samarbejdet med Catalyst Romania – UNIVERSUM omkring arbejdsgiver-branding-projekter, incitament og firmaarrangementer, intern animation og teambuilding aktiviteter, der involverede alle virksomhedens medarbejdere fra mellem til øverste ledelse, fra personale til supersisor. Jeg kan bekræfte, at de var yderst dedikerede til vores projekter, og deres bidrag blev yderst værdsat, og jeg må lægge vægt på deres drive og entusiasme, opmærksomhed på detaljer, initiativ, energiniveau, fantasi og fleksibilitet. Ud over glæden ved at samarbejde med UNIVERSUM kunne de også præsentere kreative ideer og med succes, samt udvikle og implementere dem under vores event. Catalyst var et opfindsomt, kreativ og løsningsorienteret agentur, der var ofte i stand til at komme med nye og innovative tilgange til det tildelte projekt. Vi anbefaler stærkt UNIVERSUM som leverandør; de er ikke bare en sand forretningspartner, men forstår også præcis, hvad et projekt handler om, og hvordan det implementeres hurtigt og effektivt. DANONE Romania vil fortsætte med at samarbejde med UNIVERSUM og vi anbefaler dem for deres professionalisme og kreativitet både i udvikling og implementering af virksomhedsprojekter.professionalism and creativity both in developing and implementing corporate projects.

Luiza Toma Danone Romania

Den euforiske følelse, der sprang ud fra denne præstation var noget helt ekstraordinært og gav alle temmelig særlige øjeblikke.

Evija Dreimane Ernst & Young Baltic

Team Torque var elsket af hele vores personale og var en meget integreret del af vores teamudvikling. Jeg håber at planlægge en anden event med dig snart!

Wataniya Telecom
Event: " Team Torque

Dette var ikke nogen lille opgave, og det blev arrangeret godt af dit team!

BASF

Arrangementet var strålende og meget velorganiseret!” Vores team værdsatte det meget, og personligt kunne jeg ikke have været mere taknemmelig til alle, som har bidraget til dens succes. Tak igen!

Dade Behring

Det var en absolut fornøjelse at arbejde med dit Salg & Events hold til vores Chariot Challenge event!

Edward W Kelley & Partners

Dine medarbejdere gjorde et fremragende stykke arbejde, for at holde vores F1 Challenge event livlig! Godt arbejde & forsæt med det!

Carrier Transicold Europe

Den euforiske følelse, der sprang ud fra denne præstation var noget helt ekstraordinært og gav alle temmelig særlige øjeblikke.

Bupa
Event: " Orchestrate!

Dit team bragte subtilt teambuilding element i forgrunden, uden at de delegerede selv at viste det!

Aventis

Tak for en storslået tid - vi har alle grundigt nydt de 2 dage.

Avis

Jeg vil gerne takke dig for en fornøjelig og interessant weekend. Jeg tænker positivt på, at dette har været en af de bedste events, jeg har haft fornøjelsen af at deltage i.

Barclays Capital

Du har overskredet vores forventninger - godt gået! Jeg vil holde kontakten! Tilbagemeldingerne fra vores team er 'WOW'! De har aldrig troet, at det vi skabte, var muligt. Som du sagde: Det umulige er muligt!

Barclays Capital

Det lader til, at alle havde en masse sjov og blev inspireret til at bringe budskabet videre.

Estée Lauder

Tak for endnu et meget professionelt teambuilding event, som blev grundigt nydt af alle!

Deloitte Consulting

Hele dagen var en spændende oplevelse. Jeg nød det rigtig meget.

Johnson Matthey

Vi havde en fantastisk tid, vi lærte ikke kun en masse om os som et team, men også hver enkelt lærte deres mangler. Trods det kolde vejr, havde vi en fantastisk tid. Fyrene var også fantastiske, de hjalp mig med en produktionslinje med at få gaveæsker pakket ind til vores funktion mandag aften.

Johnson & Johnson

Kurset var EKSTREM sjovt og fantastisk! Godt gået - ser jer snart på vores budget konference.

McCain

Bare en hurtig bemærkning for at sige tak for en fantastisk formiddag - Jeg har fået fantastisk feedback fra alle, der deltog, og en masse gode erfaringer blev taget fra de aktiviteter. Ser frem til at gøre forretninger med jer i fremtiden!!

McDonalds

Den kommericelle pauseaktivitet var helt fantastisk! Alle er tilfreds med de endelige resultater og professionnalisme awards funktion.

Nestlé
Event: " Commercial Break

Bedste team event i verden!

roc consulting

For det første vil jeg gerne takke dig og hele holdet for at arrangere en virkelig fremragende weekend - fra start til slut. Set ud fra en teambuilding aktivitet, alle mine forventninger i disse weekender blev overskredet. Vores team har virkelig l;rt noget (Myter og rygter siger ofte, at disse typer af weekender er bare en stor fest). Aktiviteterne var godt struktureret og arrangeret og tog hver hensyn til medlemerne i alle henseender.

Reckitt Benckiser

Alle havde en vidunderlig tid. Aktiviteter var enestående og interaktive... Alt i alt en dejlig dag.

Sab Miller

Vi havde det rigtig sjovt. Det var meget lærerigt. Dit team var rigtig dygtige og så professionelle. De vidste, hvad der kræves af dem. EXCO holdet har vist store forandringer og holdånd blandt os selv og vores holdkammerater. Vi er virkelig ser frem til at arbejde med dit team igen i den nærmeste fremtid.

USAID

Deltagerne i go-team eventyret i Sigulda, var i et meget godt humør og overrasket over den meget velforberedte, gennemtænkte og arrangerede event. Alle var i stand til at vælge, hvor meget de ønskede at gå, og hvor meget de ønsker at se fra Sigulda. Køre på soft-bob, var som kirsebær oven på desserten - en perfekt afslutning af en event. Samt præmier - velsmagende honningkager, var helt fantastisk. Alle var fyldt med positive følelser, tilfredse med arrangementet og den meget velforberedte dag. Tak for samarbejdet, og jeg håber bestemt at vi kan samarbejde i fremtiden.

Evija Dreimane Ernst & Young Baltic

Vi brugte spillet Re-Dub til at starte et af vores leder-seminar, og vores dag startede meget succesfuldt. Vi har små tegnefilmklip, og vi har skabt nye scenarier baseret på reelle ledelsessituationer. Resultaterne var cool og humoristisk, og folk blev overrasket: "Er det virkelig min stemme?". Spillet er behageligt intens, roller skal tildeles meget hurtigt, og der er ingen ekstra tid til yderligere diskussioner. Jeg vil helt klart anbefale Catalyst!

Jannika Lill Estonian Energy
Event: " Re-Dub

Tak for en virkelig vidunderlig uge. Vi har hørt fantastiske ting fra deltagerne, de nød det virkelig og fandt det var en god måde at afslutte programmet på. Jeg tror, vi er i god form for vores fremtidige events!

Google

Teambuilding aktiviteter arrangeret af Agency ŪPAS,der repræsenterer Catalyst Global, er fantastiske og innovative forretningssimuleringer, der gnister af kreativitet, stærkt samarbejde og engagement i teamet. Det fylder deltagerne med positiv adrenalin og skaber en perfekt måde at have det sjovt på, men også aktiviteterne har stort potentiale til at blive brugt som værdifulde læringsredskaber, der giver rig indsigt i teamets adfærd og kan være en del af en teams udviklingsplan for at øge præstationen. Vil helt klart anbefale at prøve Beat the Box, "Bean Around the World" og "Domino Effect" teambuilding programmer.

Eglė Rosenaitė Wrigley Baltics

Domino Effect er et teambuilding spil med dybe læringsresultater, som er nemme at passe ind i hverdagen. Den følgende analyse gør dette spil til en fælles samtale fra fortiden og til en nem måde at lære på.

Karin Taalik Elektrilevi

We are still living with nice memories from your organised event The Big Picture. I have heard only good things from my collegues. Everything was wonderful! Now I suggest you to all my acquaintances. Thank you! Good luck!

Andis Zalpēteris Latvian State Forests

We are still living with nice memories from your organised event The Big Picture. I have heard only good things from my collegues. Everything was wonderful! Now I suggest you to all my acquaintances. Thank you! Good luck!

Andis Zalpēteris Latvian State Forests
Event: " The Big Picture