31. jul. 2014

Med F1 fever fejer nationen, studerende på Repton School, Dubai, havde mulighed for at opleve bag kulisserne handling, hvor de skulle bygge en Formel 1 bil i pap.

biz-events (Catalyst Globals Mellemøsten partner) donerede det populære Flat Out Formula One teambuilding aktivitet til støtte for programmet.

Umulig udfordring?

Med Bridgestone F1 racerbil parkeret ved skolen for ekstra inspiration, arbejdede holdene på at skabe deres egne Flat Out F1 versioner af pap ved at følge vores skræddersyede 'blueprints'.

Som understreger vigtigheden af teamwork, hver deltager havde en udbytterig rolle at spille; om de ønskede at bygge, design, dekorere eller besætning bilen, lærte eleverne at anerkende værdien af hver medarbejder.

Test deres færdigheder i engagement, ressourceallokering og kvalitetskontrol, 160 elever kørte at bygge en Formula One racing bil, der kunne vinde Repton Grand Prix. Komplet med pit-stop udfordringer.

Sponsorater!

Forud for løbsdagen fik de studerende også til opgave at sourcing virksomhedernes sponsorater og donationer til deres nominerede velgørende. Blandt listen over bidragydere var Bridgestone, MBC Group, Du, Mars, House of Portier Racing, Homemakers UAE og Pet Delight.

De studerende rejste helt utroligt Dh30,000 til deres modtagere, som omfattede Make A Wish Foundation UAE, Quicken Trust, K9 Friends, Musik til Hope og annos Afrika, Cancer Research og The Manila Charity.

Hvad var atmosfæren efter at eleverne indså at de skulle bygge deres egen F1 bil?

De studerende vidste konceptet før dagen, som de var ansvarlig for at sælge reklameplads på F1 køretøjer og hold sponsorering for deres velgørende. Men de ikke klar over opgavens størrelse. Da vi introducerede arrangementet, var de 17 hold ivrige efter at komme i gang, men der var en masse nervøs energi ledsager den erkendelse, at dette ville være en kompleks udfordring.

Hvad lærte de studerende?

Først magt overtalelse: de studerende var nødt til at arbejde hårdt for at overbevise sponsorer til at støtte deres velgørende organisationer. For det andet den kritiske element for at bruge alle teamets ressourcer og energi. Alle havde travlt i tre timer for at sikre at deres F1-biler var klar til løbet, de måttestyre kvalitet og stramme deadlines på samme tid. Endelig vigtigheden af at planlægge deres taktik til løbet. Det vindende hold anvendte deres tid godt, og indøvede det grundlæggende, som nogle af de andre hold lod det være til tilfældighederne.

Hvad var processen med at sammensætte bilen?

Holdene fik otte tegninger med dele af Flat Out Biler på hver blueprint. De skulle gennemføre disse til store fem lag-kort, og sørg alle målingerne var korrekte og derefter skåret ud af disse dele. Disse blev samlet i en række detaljerede trin. De skulle derefter at dekorere og brande deres bil. Det krævede disciplin og engagement, eleverne var meget flittig og tog aktiviteten alvorligt.

Hvad er betydningen af teambuilding i et mangfoldigt land som UAE?

Teambuilding hjælper med at forbedre kommunikationen, bygge bro mellem kulturelle barrierer og skabe fælles mål. I det nuværende forretningsklima, er det at få det maksimale ud af medarbejderne i virksomhederne er nøglen, og effektiv team building programmer er en måde at forbedre deres folks præstationFor de fremtidige ledere i Repton School, dette var en lektion i at opnå, hvad der ser umuligt, så længe de alle arbejdet hårdt sammen!