13. mar. 2017

I februar smadrede DStv Digital Media's team den nuværende rekord, ved at slå over 600 team over hele verden. Dream Team Catalyst afviklede 6, Beat the Box sessioner den 15. og 16. februar.

 På den første dag, blev alle forbløffet, da Team 2 smarede den nuværende verdensrekord.  Men de beholdt æren i mindre end 24 timer, som på dag 2, ansporet af udfordring, smarede Team 5 deres rekord, for at blive den nye World Beat the Box champions med den hurtigste tid siden optegnelser begyndte i januar 2016. Dream Team Catalyst moderatorer, roste deltagerne for deres evne til hurtigt at erkende betydningen af at arbejde sammen i dette tilsyneladende konkurrencedygtige spil og derefter udvikle og udføre en fejlfri plan for at dele viden og udnytte styrken af alle 22 teammedlemmer.

Beat the Box er et originalt teambuilding spil, hvor team kombinerer deres forskellige færdigheder ved at løse en række udfordringer, gåder, puslespil, logikproblemer og aktiviteter og udvikle kreative løsninger, så de kan knække en kode. For at vinde skal de indtaste koden i et trådløst tastatur og låse låsen op inden tiden løber ud! Beat the Box kom ind på markedet i 2016 fordelt gennem Catalyst Global Team Building Network.  Beat the Box blev hurtigt populært på tværs af Catalyst Global Network's 52 repræsentative lande.

Det har fanget fantasien hos organisationer rundt om i verden, og konkurrencen er varm!  Der er vedtaget strenge regler for at sikre, at scoringer tages og registreres nøjagtigt. Den nye benchmark, der blev lavet af DStv Digital Media, er nu utrolige 55 minutter og 30 sekunder.  Med hundredvis af team på 6 kontinenter, der deltager i denne populære teambuilding event, er spørgsmålet, hvornår denne rekord bliver slået? Kunne det muligvis komme under 55 minutter?

Programmet med DStv Digital Media er en del af et løbende træning- og teambuilding, der startede i 2016.  Programmet, der er unikt designet af Dream Team Catalyst, Sydafrika i tæt samråd med DStv Digital Media, sikrer varige, mindeværdige resultater langt efter aktiviteterne er færdige. Programmet startede i september sidste år med Orchestate! et andet meget engagerende og givende teambuilding program fra Catalyst Globals suite af produkter, hvor enkeltpersoner sammen tilbringer mindre end 2 timer og derefter skal spille som et orkester.  Den kollaborative glæde på ansigterne af deltagerne i videoen bringer tårer til dine øjne! I næste trin af programmet deltog hold fra DStv Digital Media til at deltage i FreshBiz-workshops, spilbaseret træning, der udvikler iværksættertænkning. Fresh Biz, som distribueres via Catalyst Global-netværket, er blevet leveret til over 50.000 workshops deltagere i 20 lande med stor succes.

DStv Digital Media er rangeret blandt de øverste arbejdsgivere i Careers in Africa Employer of Choice, der har et stærkt ry for at være et godt sted at arbejde.  I mere end 25 år har Dream Team Catalyst leveret sjov, engagerende teambuilding og træningsprogrammer, der bygger tillid, samarbejde og kommunikation for at øger arbejdsglæden for enkeltpersoner og giver gode resultater for virksomhederne.