11. jul. 2014

Catalyst Global er glade for at byde velkommen til Work Happiness Japan til sit stadigt voksende internationale netværk af teambuilding virksomheder. Work Happiness er specialister i organisatorisk reform rådgivning, lederskab lederuddannelse, nye medarbejder uddannelsesseminarer og virksomhedsteambuilding.

I maj 2014, Catalyst Global administrerende direktør Guy Baker, rejste til Japan for at føre tilsyn med facilitering af en Catalyst teambuilding begivenhed, "Flat Out Rickshaw". Det var en stor succes.   Udnyttelse af denne mulighed, mødtes Guy med flere vigtige teambuilding virksomheder under sit besøg. Han mødte Præsident  Shingo Yoshimura  og Forretningsudviklingschef, Etoh "Katsu" fra Work Happiness, han følte en umiddelbar tilpasning mellem Work Happiness og Catalyst Global.  Work Happiness er specialister i organisatorisk reform rådgivning, lederskab lederuddannelse, nye medarbejder uddannelsesseminarer og corporate team bygning beliggende i Hamamatsu-cho i det centrale Tokyo 

Kort efter, Work Happiness tilkendegav deres interesse i at blive en licenstager af Catalyst Globale produkter i Japan. Katsu forklarede, at der er meget travlt med dag til dag og ligesom mange andre Catalyst Global licenstager er der ingen tid, når det kommer til produkt forskning og udvikling på trods af at se det som en vigtig del af deres forretning.   Han fortsatte med at udtrykke, at Work Happiness også er meget ivrige efter at deltage i et globalt netværk af ligesindede teambuilding virksomheder for at dele viden, salg og have det sjovt undervejs! Catalyst Global er den rigtige pasform.

Catalyst Global er glade for at byde velkommen til Work Happiness Japan til sin stadigt voksende internationale netværk af teambuilding virksomheder og er glade for, at Catalyst Global produkter nu er tilgængelige for virksomheder i Japan.

For mere info om teambuilding aktiviteter i Japan se mere her