9. feb. 2015

Det hollandske selskab Windshift har sluttet sig til Catalyst Global teambuilding netværket.

Etableret for over 13 år siden, Windshift blev synonym i Holland med strand relateret events, ligesom kitesurfing , bueskydning på stranden sand windsurfing. De har længe været kendt for deres unikke og aktive løsninger til medarbejder teambuilding events.

Til dels på grund af de stigende krav af deres store regelmæssig kundegrundlag og en vækst i event og konference markedet i Holland, Windshift, med diversificering i tankerne, at de underskrev en licens, så de kunne levere verdenskendte Catalyst Global teambuilding produkter i Holland.

I et nyligt interview, med selskabets grundlægger Alex ten Klein sagt om deres beslutning om at slutte sig til Catalyst Globalt netværk,

“Som en virksomhed og på det personlige plan, ønskede jeg at udvide til flere forskellige teambuilding aktiviteter. Jeg ser et stort potentiale på vores marked. Catalyst Global portefølje af produkter er en perfekt måde at realisere yderligere vækst på vores traditionelle marked, strand events, og i øvrigt, vil de give os en fordel på den stadig voksende konferencen og events markedet. Det er spændende skridt for Windshift."

Det er spændende nyheder for os her på Catalyst Global også. Med tilføjelsen af Windshift, Catalyst Global er nu repræsenteret af 31 partnere i 71 lande. I 2014 blev der gennemført 1725 Catalyst Globale programmer med 145,337 deltagere, hvilket gør det til den største globale teambuilding netværk. Windshift med sin omfattende viden om udendørs aktiviteter, bringer et andet niveau af enestående ekspertise til Catalyst Globalt netværk.

For at finde ud af, hvordan Windshift kan skræddersy en løsning til din næste konference, event eller personale teambuilding dag, besøge deres hjemmeside påwww.windshift.nl.