24. mar. 2015

Catalyst Global er glade for at annoncere et nyt partnerskab med Team Up Events, der har taget en eksklusiv licens, for at sælge og distribuere Catalyst teambuilding produkter i New Zealand

Team Up Events er en etableret Teambuilding virksomhed, der opererer i Auckland, Tauranga, Hamilton, Christchurch, Rotorua, Taupo, Wellington, Christchurch og regionale centre i hele New Zealand. Team Up Events bryste sig af at være original, gennemprøvet og lidenskabelig, skræddersy arrangementer, der passer til de individuelle behov hos deres kunder.

Med over 10 års erfaring i virksomhedstræning, teambuilding, og High Performance Sports Coaching, bringer administrerende direktør, Stu Robertson og hans team et væld af viden og en bred vifte af færdigheder og ekspertise til Catalyst teambuilding netværket.

Stu ser partners

Stu Robertson, Administrerende direktør | Team Up Events

Partnerskabet med Team Up Events er et strategisk skridt, der vil sikre, at Catalyst teambuilding produkter sælges og leveres til vores høje standarder i New Zealand. Vi er også meget glade for med den ekspertise, Stu og hans team vil bringe til Catalyst Teambuilding netværket. Samarbejdet mellem vores partnere giver Catalyst mulighede for at innovere på måder, som andre i vores branche ikke kan. Nu, da vi er det største teambuilding netværk i verden, er vi de førende tænkere i vores branche. Som et resultat, vil vi være i stand til at fortsætte med at udvikle enestående, moderne og ønskelige kreative løsninger, der skiller sig ud fra mængden.

Guy Baker adminsterende direktør | Catalyst Global

Et væld af de mest populære Catalyst teambuilding arrangementer, herunder Flat Out Formula 1, Go Team, Trade Winds, Crescendo, og Rat Trap, nu slutte sig til de eksklusive Team Up Events spænder af innovative, engagerende, og vigtigst fun teambuilding programmer og tilbud.

For mere information eller for at være den første til at opleve Team Up events ny serie af Catalyst teambuilding programmer i New Zealand, kan du besøge Team Up Events hjemmeside eller, kontakt en af deres event koordinatorer i dag på 0800 TEAM UP (0800 832687)

Hjemmeside: http://teamupevents.co.nz/