12. maj 2014

Vi fortsætter med at opbygge en alliance med verdens førende teambuilding virksomheder. Denne gang går turen nordpå til Finland, hvor vi er stolte over at byde Seikkailu velkommen til vores globale community.

Seikkailu har taget en eksklusiv licens, for at kunne levere Catalyst team aktiviteter på tværs af Finland. Med rødder i teambuilding er Seikkailu kendt for ekstraordinære deltagerbaserede events og er forløber for event marketing i Finland. De er nu klar til at lancere en helt ny dynamik på det finske teambuilding markedet.

Som en af pionererne indenfor udendørs teambuilding virksomheder i Finland, har vi altid haft det ene øje på Catalyst fremskridt. Ligesom Seikkailu har de hele tiden opretholdt en grad af integritet i branchen, vi er meget stolte over at deltage i dette netværk af teambuilding professionelle.

Som et motivation hus med fuld service - under varemærket Fincentive – beskæftiger vi os med en masse udenlandsk virksomhed, for dem kigger vi altid efter den mest kreative og pålidelige partnere der opererer lokalt på hver destination. At være medlem af Catalyst community giver konkurrencefordele og tillid til en velrenommerede teambuilding leverandører, der vil gavne vores kunder. Hvad Catalyst har skabt, er helt unikt, ingen anden organisation forbinder uafhængig teambuilding virksomheder på globalt plan.

Vi ser virkelig frem til at møde andre teambuilding leverandører, fra hele verden, udveksle produkter, erfaringer, viden og bedste praksis. Til gengæld, vil vi dele vores erfaringer med præstationsforbedring af individer, knowhow og teknikker med vores Fincentive værktøjer.

Timo Heinaro, administrerende direktør hos Seikkailu

For alle teamevents i Finland, indends eller udends, har vi udstyret Seikkailu, med et komplet udvalg af konference energisers, virksomhedsspil, netv誡kselser og spektakul誡e motiverende events. Fra et lille møde for 10 deltagere til en konference mellem 1000'erne, Seikkailu, kan dække dine teambuilding behov.

Catalyst Global byder velkommen til de venlige finner!

For øjeblikkelig nøglefærdige aktivitetspakker eller detaljerede skræddersyet løsninger, please contact:

timo@seikkailu.fi