2. jun. 2017

Teambuilding.ie, Irlands største teambuilding virksomhed, vil bringe sine førende eventprogrammer til England gennem sit nye partnerskab med Catalyst Global.

Tidligere på året, med den pludselige likvidation af BlueHat Group, benyttede Catalyst Global lejligheden til at revurdere den måde, de tilbød licenser på i England. Efter en konkurrencedygtig udbudsproces fra nogle af Englands mest kendte teambuilding- og træningsvirksomheder, tildelte Catalyst Global to virksomheder i England rettigheder til at distribuere deres produkter, Teambuilding.ie og Team Challenge Company.

Vi var imponeret over antallet af ansøgninger. Det var en svær beslutning, ”fortæller Guy Baker, administrerende direktør hos Catalyst Global. Vi ledte efter etablerede virksomheder med et højt niveau af integritet, med en etableret kundebase og omfattende kendskab og en dyb passion for teambuilding.

Teambuilding.ie har haft deres eksklusive licens til Catalyst Global i Irland siden 2011, som nu er blevet udvidet til England, herunder Wales og Nordirland. Under den nye aftale vil Teambuilding.ie sælge og distribuere alle 174 prisbelønnede Catalyst Global produkter til disse markeder.  

I 2016 leverede Teambuilding.ie mere end 500 arrangementer til internationalt anerkendte organisationer, herunder Google, Jaguar Landrover og TE Connectivity.

Det var naturligt for os at vælge Teambuilding.ie. De har en dokumenteret gode resultater, idet de har haft  Catalyst Global licens i Irland siden 2011. De arbejder konsekvent med internationalt anerkendte brands, samt at have gode løsninger til mindre virksomheder. Deres team er allerede velbevandret i at sælge og levere vores produkter. " siger Baker.

David Bassett, administrerende direktør for Teambuilding.ie, fortæller

Vi er glade for at udvide til England med vores nye Catalyst Globalt partnerskab. Turistindustrien i England er vurderet til over 9 mia £, hvilket vi forstår, forventes at vokse. Vores etablerede forhold med Catalyst Global hjælper os med at skabe enestående oplevelser, som vores kunder vil huske for evigt.”