3. jan. 2013

Vi starter året med nogle gode nyheder: juleaften Dec 2012 teambuilding firmaet Agentūra ŪPAS underskriver en eksklusiv aftale om at levere Catalyst Teambuilding aktiviteter i Litauen, Letland og Estland.

Med 5 års erfaring i temabulding marked og en omfattende liste over erhvervskunder, Agentūra ŪPAS er den perfekte partner for os, til at realisere potentialet på dette marked. Vi arbejder hårdt på at finde de rigtige mennesker, når det kommer til at etablere nye partnerskaber og udvikle vores højt netværksbaseret community af teambuilding fagfolk rundt om i verden. Det sjove-kærlige team hos Agentūra ŪPAS vil helt sikkert tilføje stor værdi til Catalyst kulturen.

I løbet af de sidste par år har vi etableret os som den førende teambuilding operatør i Litauen, har allerede udviklet en omfattende portefølje af teambuilding aktiviteter vi ønsker at bevare vores ry. Ved at blive partner med Catalyst kan vi nu øjeblikkeligt tilbyde vores kunder endnu flere valgmuligheder og række unikke teambulding løsninger og stå på toppen af vores game. Catalyst kigger efter produktudvikling og vi fokuserer på salg og levering.

Det baltiske område oplever en dramatisk stigning i indgående incitament virksomheder, og disse indgående kunder har høje forventninger til teambuilding erfaringer. Catalyst er kendt for kvalitet og innovation, når det kommer til at designe teamspil og vi har den faglige fordel, når det kommer til levering, sammen er vi et vindende team!

Darius Lomsargis direktør for Agentūra ŪPAS

Hvis du leder efter teambuilding arrangementer, konference energisers, icebreakers, offsite team aktiviteter eller interaktive business simuleringer i Vilnius, Riga eller Tallinn besøg venligstwww.catalystteambuilding.lt