19. dec. 2012

Vi er meget stolte af at præsentere endnu et nyt medlem til Catalyst Global Network.

I går mødtes Dani Polajnar (Teambuilding Akademi direktør) og Luka Jan (Projektleder) med Catalyst Direktører Mark Davenport og Rob Yeung på Grosvenor Hotel i London for at formalisere vores spændende nye partnerskab.

Team Building Academy (TBA) er en organisation dedikeret til at fremme teamwork, der er baseret på kvalitet teambuilding programmer. TBA arbejder inden for forberedelse, moderation, tilrettelæggelse og gennemførelse af teambuilding programmer. Ud over dette, tilbyder de også organisere interaktive teambuilding arrangementer, firmaer seminarer og konferencer samt forskning og rådgivning på teamwork.

Med en central base i Ljubljana, vil de nu tilbyde en unik vifte af Catalyst Teambuilding events i Slovenien, Østrig, Ungarn og Kroatien.

Mark Davenport, Direktør for Catalyst, siger: “Team Building Academy er det fjerde teambuilding firma til at underskrive en eksklusiv licens med os alene i år. Dette er en reel milepæl i udbygningen af vores globale netværk som mange etablerede teambuilding virksomheder nu anerkender værdien af positionering Catalyst kreative team-programmer inden for deres egne porteføljer. Nogle af vores største succeshistorier har været igennem partnering med professionelle teambuilding operatører, der er højt respekteret af deres egne regionale kunder - TBA sikkert kryds, ved alle vores bokse.”

Hvis du ejer en lignende virksomhed og søger at skabe et win/win forhold med Catalyst Globalklik her for at downloade information.

Hvis du søger efter teambuilding ideer i Slovenien, Østrig, Ungarn eller Kroatien besøgwww.tba.si