29. maj 2017

Team Challenge Company har fået eksklusive rettigheder til at sælge og distribuere Catalyst Global produkter i Skotland, samt, rettigheder til det engelske marked. Partnerskabet forventes også at ændre den måde, teambuilding events gennemføres på i Skotland og England.

Team Challenge Company har hvert år leveret mere end 400 firmaarrangementer af høj kaliber til mange af verdens mest succesfulde organisationer, herunder BP, KPMG og Standard Life Investments. Som udbyder af Catalyst Global, er Team Challenge Company klar til at foretage en ekspansionsstrategi, rettet mod nye sektorer, herunder de farmaceutiske og teknologiske industrier.

Interaktive gamification virksomhedsspil

Catalyst Globals investering i digital gamification vil give Team Challenge Company mulighed for at udvikle sig med innovative aktiviteter, såsom Peak Performance, et tablet baseret interaktiv spil, der kræver at holdene guider kunder op ad Mount Everest samt live streaming udfordringer. Disse udviklinger gør det muligt for holdene at arbejde sammen, uanset hvor de er, dele viden og motivere hinanden til at nå det fastsatte mål.

Adgang til det globale distributionsnetværk

Ud over at have adgang til Catalyst Globals produkter, kan Team Challenge Company bruge selskabets netværk til at distribuere egne produkter. Selskabets kunder der har en international tilstedeværelse, vil også drage fordel af sammenhæng i teamudvikling praksis, events der finder sted i England, kan kopieres over hele verden med hjælp fra udenlandske partnere.

Gerard Crowley, meddirektør af Team Challenge Company sagde:

“Vi har fundet ud af, at indførelsen af digitale gamification ved firmaarrangementer er en ekstremt kraftfuld måde at engagere og motivere delegerede. Dette partnerskab giver vores britiske kunder adgang til verdens største portefølje af teambuilding aktiviteter. Catalyst Global er en af de mest respekterede organisationer inden for branchen. Virksomhedens produkter og intelligente spil motiverer og fremmer fremskridt på en måde, som andre aktiviteter ikke kan. Vi er glade for at arbejde sammen med dem for at bringe vores kunder de nyeste og mest effektive teknologier.” 

Guy Baker CEO for Catalyst Global kommenterede:

" Vi er glade for at have sådan et godt respekteret og entusiastisk team, til at repræsenterer vores produkter i England. Catalyst Global network trives på samarbejdet og fælles ekspertise af vores partnere. Team Challenge Company bringe deres mangeårige erfaring og unikke tilgang til blandingen, hvilket gavner vores partnere og deres kunder globalt. Vi ser frem til et langt og gensidigt fordelagtigt partnerskab."