16. feb. 2015

Scarlett Entertainment, Global Entertainment Specialister, er det bedste valg for Destination Entertainment. Scarletts Teambuilding specialister i Hongkong er Catalyst Global teambuilding netværkspartner, Team Building Asien.

Enhver der beskæftiger sig i event industrien, har helt sikkert hørt om Scarlett Entertainment & Media

Med fokus på geografisk specialiseret, er Scarlett Entertainment kendt for deres lokale viden og ekspertise. Det er derfor, de fremmerTeam Building Asia som deres asiatiske teambuilding specialister.

Team Building Asia har arbejdet med over 95.500 deltagere på over 1.500 events, bryster sig med at have et ry for at være en af de mest innovative og kreative teambuilding grupper i Asien og Stillehavsområdet der matcher behovene hos deres kunder til det bedste teambuilding aktivitet.

I et nyligt interview Scarlett Entertainment, Stuart Harris, medstifter og administrerende direktør for Team Building Asia forklarer, hvad de gør,deres mission der er specialiseret til deres lokale marked og præsentere deres vigtigste teambuilding events -

Alle Catalyst Global Teambuilding events, er til rådighed over hele verden gennem vores netværk.

Tjek interview med Scarlett Entertainment og Stuart Harris fra Team Building Asia.

Catalyst Global teambuilding produkter er tilgængelige i Hong Kong, Macau and Shanghai igennem Team Building Asia. Kontakt Stuart Harris og hans team i dag, for at finde ud af, hvordan de kan skræddersy en teambuilding aktivitet der passer til din event.