Need 4 Speed - en tid og bevægelse studie i miniature. Need 4 Speed er en fanatisk tabel baseret indgriben, der aktivt tilskynder deltagerne til at gennemgå og forbedre ydeevnen. " /> Ny Team aktivitet til at udforske proces forbedringer - Catalyst Danmark

17. nov. 2010

Vi har netop lanceret Need 4 Speed - en tid og bevægelse studie i miniature. Need 4 Speed er en fanatisk tabel baseret indgriben, der aktivt tilskynder deltagerne til at gennemgå og forbedre ydeevnen.

Stillet over for et virvar af modelkomponenter, team skal skifte til højeste gear for at samle en række af konceptbilerne på rekordtid. Optimering af flow er afgørende for succes, da team bliver udfordret til at danne ultra effektive samlebånd og og barbere sekunder af successive byggetider.

Aldrig har der været en mere vigtig tid til at udforske procesforbedring, Need 4 Speed, er en fantastisk platform til at antænde diskussionen, indenfor en kontekst med praktisk sjov. Med bekræftede salg i Sydafrika, UAE og Asien regioner denne aktivitet viser sig at tilbyde en ægte investeringsafkast for kunder der er på udkig efter teambuilding med resultater!

Klik her for flere detaljer om, hvordan du bringer Top Gear til din bordplade