11. apr. 2017

Vi er glade for at introducere Premio Teambuilding, som et nyt medlem af Catalyst Global teambuilding netværk, der har sikret en eksklusiv licens til markedet, og levere Catalyst Globale teambuilding produkter i Costa Rica og Panama. Dette er et spændende skridt i at fremme den enorme effekt, som Catalyst Globale teambuilding programmer gør i Central- og Sydamerika.

PREMIO Teambuilding er et datterselskab af PREMIO DMC, et internationalt anerkendt selskab, der leverer management services inden for Costa Rica og design af skræddersyede programmer til sine kunder. Deres succes er baseret på en frisk tilgang beregnet til at forbedre kundens mål og give gæsterne en rejse, der for altid vil påvirke deres liv.

"Vi, hos PREMIO teambuilding, er meget glade for at starte denne rejse sammen med Catalyst Global Network. Vi tror virkelig, at teambuilding oplevelser er nøglen til enhver organisation, der ønsker at arbejde mere effektivt og i et harmonisk miljø. Vi stræber efter fortræffelighed, og vi er sikre på, at dette partnerskab er en nøglefaktor for succes i denne forretning. Det er vores ære at være en del af dette fantastiske team over hele verden. Vi er klar!"

Rolando Ramirez, administrerende direktør / Partner, Premio Teambuilding (Catalyst Costa Rica & Panama)

"Som en førende specialist inden for MICE-industrien (møder, incitamenter, kongresser og arrangementer) er Premio meget stolt af at bringe Catalyst verdenen til Costa Rica, det perfekte sted for teambuilding. Catalysts professionelt designede teambuilding aktiviteter og forretningsspil sammen med deres Globale netværkspartnere vil gøre det muligt for Premio's nye datterselskab Premio Teambuilding at opfylde kundernes krævende behov. Vi ser frem til stor vækst frem for os, både lokalt og internationalt, da Costa Rica har en blomstrende lokal økonomi af lokale virksomheder og veletablerede multinationale virksomheder."

Helena Chavarría, præsident og grundlægger af Premio DMC.

Et team fra Catalyst Global ankom til Costa Rica i sidste uge for at levere en række træningsdage til PREMIO-holdet. Træningssessioner omfattede produktkundskaber med hensyn til salg og levering, samt lidt tid på at udforske de fantastiske attraktioner og man kan se og gøre i Costa Rica. Mark Davenport, chef for forretningsudvikling som er kommet tilbage fra turen havde stor ros til PREMIO-teamets lidenskab og flid. 

"Premio DMC demonstrerer en stigende tendens til DMC's der realisere værdien af vores" nøglefærdige "teambuilding-løsninger, der gør det muligt for etablerede DMC'er øjeblikkeligt at introducere et væld af kreative koncepter i deres eksisterende portefølje. Jeg er begejstret for dette seneste partnerskab og ved, at Premio DMC vil bringe mange erfaringer til Catalyst Global Network."

Mark Davenport, Chef for forretningsudvikling, Catalyst Global

Vi glæder os meget til et tæt samarbejde og forventer spændende ting fra holdet i PREMIO teambuilding.