Toy Factory involverede 200 konferencedeltagere, der arbejder sammen om at producere trælegetøj til velgørenhed. " /> Nyt fra produktionslinjen - Catalyst Danmark
Toy Factory Charitable Team Building Activity

9. nov. 2011

Vi har netop leveret endnu en vellykket CSR fokuseret team aktivitet. Toy Factory involverede 200 konferencedeltagere, der arbejder sammen om at producere trælegetøj til velgørenhed.

Catalyst partnere Teambuilding Asien, gennemførte programmet for TE Connectivity på deres konference i Shanghai. Samarbejde i 18 hold, de dannede produktionslinjer at samle og male en hel række farvestrålende trælegetøj. Efterfølgende en kasse med masser af racerbiler, både og flyvemaskiner blev taknemmeligt modtaget af børns velgørenhed i området.

Toy Factory blev meget vel modtaget, viser sig at være positiv hold oplevelse, der tillod de delegerede til tage en aktiv rolle i deres virksomhedens sociale ansvar.

Den festlige sæson nærmer sig hastigt! Hvis du leder efter et team aktivitet med julestemning så Toy Factory kunne være den ideelle begivenhed for at aktivere dit hold til at være "Julemandens små hjælpere".

Klik her for at finde ud af mere om Toy Factory