28. mar. 2018

En annerkendelse til Beat Box af den eksklusive licenstager af Catalyst Globale teambuilding produkter i Polen, Exprofesso har vundet Best Event Product 2017 på den prestigefyldte MP Power Awards.

Meeting Planner Power Awards er den første konkurrence der er dedikeret til event industrien. Konkurrencen søger de bedste implementeringer og praksis i alle sine sektorer. Formålet med konkurrencen er at fremhæve de bedste arrangementer og projekter inden for event marketing, for at navngive steder med særligt events potentiale og for at skelne mellem berømtheder og industrieksperter.

Events og projekter, der hvert år indsendes mellem 1. januar og 31. december, vil blive vurderet på deres effektivitet, skabelse, metode til implementering og evnen til at innovere. Innovativ teambuilding aktivitet "Beat the Box" vandt kategorien Best Event Product 2017.

Tak for den tillid, som juryen i konkurrencen, igen har givet os. Dette er en stor anerkendelse og ære, som vi betragter som en forpligtelse til yderligere hårdt arbejde. Vi vil gerne takke medlemmerne af Catalyst Global teambuilding netværk og vores kunder, for uden dem, kunne denne pris ikke være blevet tildelt. "Monika Dymacz, CEO Exprofesso, Polen.

Hvad er Beat the Box?

Beat the Box er en innovativ og banebrydende teambuilding aktivitet, udtænkt af Markus Ruese og Rene Wittek. Udviklet og branded i 2015, der distribueres over hele verden udelukkende gennem Catalyst Global Teambuilding netværk. Det var den første af sin art, transportabel Escape Room spil for virksomheder, der udnytter styrken af erfaringsbaseret læring på en underholdende og fængslende teambuilding måde.

Hvad sker der i Beat the Box?

I Beat the Box, starter spillet med en mystisk videobesked, hvor en mærkelig stemme sætter udfordringen. Hvert team står foran en metalkasse. Inde i boksen er der fire opgaver, der hver indeholder en række mysterier, der skal afsløres. Nedtællingen begynder. Deltagerne har begrænset tid til at løse opgaver og puslespil. For at vinde spillet skal de indtaste en kode på den elektroniske kombinationslås for at stoppe uret, inden tiden løber ud.

Læringsresultater og udbytte

De vindende teams kombinere deres forskellige individuelle færdigheder og løse en række udfordringer, der venter på dem. Deltagerne lærer at arbejde effektivt inden for en begrænset tidsramme. Beat the Box fremmer nyskabende tænkning, når teammedlemmer arbejder sammen for at løse problemer. Teammedlemmer genkender værdien af andres individuelle styrker ved at bruge kreativ logik til at løse problemer. Det udvikler derved respekt og gode relationer.

I sidste ende skal holdene arbejde sammen og kombinere viden for at løse det ultimative mysterium. Holdene lærer at arbejde sammen for at frigøre sig fra silo mentaliteten og at visualisere det samlede billede af hele projektet. Alt hvad der læres fra Beat the Box kan overføres direkte til arbejdspladsen og kan afspejles længe efter afslutningen af aktiviteten.