21. mar. 2016

Catalyst Global er stolt over at præsentere vores første nye partner i 2016. Maxin PRAGUE har underskrevet et guld medlemskab (licens) , for at blive eneforhandler af Catalyst teambuilding produkter i Tjekkiet.

Grundlagt i 1999 af administrerende direktør Jarmila Skorikova, Maxin PRAGUE er førende DMC og event-produktionsvirksomhed i Tjekkiet fokuseret på faglige organisering af møder, incitamenter, konferencer, events og produktlanceringer. Og nu, med Catalyst teambuilding produktportefølje og support som medlem af Catalyst Network, tilbyder de deres kunder nye dimensioner.

“Aftalen med topledelsen hos Maxin PRAGUE der øjeblikkelig ønskede, at slutte sig til Catalyst Network. Når vi lærte at sådanne ting eksisterede og så dens præsentationer. Vi er vant til at udnytte strøm, cloud-sourcing, samt åbenhed af meget eksklusive communities I verden og vi følte at Catalyst meget snart kunne blive vores nye stærk allieret.”

Jarmila Skorikova, Administrerende direktør og Grundlægger, Maxin PRAGUE

 

"Vores netværk vokser fra styrke til styrke og Maxin PRAGUE demonstrerer en stigende tendens til DMC’s realiserende værdi i Catalyst proposition. Vores nøglefærdige teambulding løsninger aktiverer DMC operatører til øjeblikkeligt at indføre et væld af kreative koncepter ind i deres eksisterende portefølje. Den support og uddannelse, de modtager fra Catalyst frembringer intern tillid og giver dem mulighed for hurtigt at få tildelt teambuilding specialister. Catalyst giver DMC’s fritagelse fra at genopfinde de samme trætte gamle forslag og dramatisk øge teambuilding salget

Mark Davenport, Direktør for forretningsudvikling, Catalyst Global

 

Prague og eventyrkonkurrencer går hånd i hånd. Det er det perfekte sted for skattejagt. Maxin PRAGUE har et væld af erfaring i at designe kulturelle tablet ture og by stævner. De er den perfekte partner til at levere vores Go Team skattejagt teknologi i Tjekkiet.

Maxin PRAGUE tror på at “DETALJER SKABER KVALITET”, og er stolte af at leve efter dette motto dag efter dag. Her hos Catalyst Global tror vi på at disse værdier virke troværdigt, og vi føler helt sikkert vi har fundet den "rigtige pasform" med Maxin PRAGUE team.

Vi ser frem til en meget lys fremtid sammen!