Sausage Sensation er en frisk ny tilgang til team madlavning arrangementer, hvor deltagerne får ‘praktisk erfaring’ skabe deres egne regionale specialiteter. " /> Køkken Team – med en verden til forskel - Catalyst Danmark
sausage making team building

14. jul. 2011

Sausage Sensation er en frisk ny tilgang til team madlavning arrangementer, hvor deltagerne får ‘praktisk erfaring’ skabe deres egne regionale specialiteter.

Enkle, men alligevel effektivt. Dette er en fantastisk måde at knytte bånd mellem forskellige teammedlemmer og vigtigst af alt er at de har det sjovt, med at forberede mad og spise pølser.

Designet til at være adaptive Sausage Sensationkan udføres i ethvert miljø indendørs eller udendørs. Dens fleksible format gør det muligt for de forskellige kulturelle og etniske baggrunde af dine deltagere. Med både kød og vegetariske opskrifter til at arbejde omkring alles smagsløg.

Sausage sensation kan positioneres som en meget interaktiv udbrud session eller en unik middags- ‘energiser’ med deltagere der skaber deres egne pølse pindemadder.

Klik her for flere detaljer om Sausage Sensation